ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
ΕΣΕΕ: Δωρεάν υποστήριξη προς τις εμπορικές επιχειρήσεις

Αθήνα 27.2.2014, 14:32

Δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη για φορολογικά, ασφαλιστικά, εργασιακά, τραπεζικά θέματα, τις προϋποθέσεις συμμετοχής σε ευρωπαϊκά προγράμματα, ακόμη και σε προβλήματα μισθώσεων, παρέχει προς τις εμπορικές επιχειρήσεις η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ), μέσω του προγράμματος «Υποστήριξη Μικρομεσαίων Εμπορικών Επιχειρήσεων».

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, στόχοι της πρωτοβουλίας είναι να στηριχθεί η μικρομεσαία εμπορική επιχειρηματικότητα της χώρας μας στη δύσκολη συγκυρία που διανύουμε, να μετριαστούν οι επιπτώσεις της μεγάλης ύφεσης που διανύουμε για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό εμπορικών επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα και να διασφαλιστεί η βιωσιμότητά τους σε μεσοπρόθεσμο τουλάχιστον ορίζοντα. Επιπλέον, να καταγραφούν συστηματικά και σε όλη τους την έκταση τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι ελληνικές μικρομεσαίες εμπορικές επιχειρήσεις και αυτά να ληφθούν υπόψη κατά το σχεδιασμό των πολιτικών ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

«Με αυτά τα δεδομένα, είναι απαραίτητη η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή μικρομεσαίων εμπορικών επιχειρήσεων στην υλοποίηση του Προγράμματος. Η συνδρομή που παρέχει η ΕΣΕΕ μέσω του προγράμματος «Υπηρεσίες Υποστήριξης Μικρομεσαίων Εμπορικών Επιχειρήσεων», καλύπτει το σύνολο από τους συνήθεις βασικούς τομείς της καθημερινής λειτουργίας ενός καταστήματος, αλλά και θέματα που σχετίζονται με τη στρατηγική ανάπτυξής τους», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Συνομοσπονδίας. 

Η διαδικασία δήλωσης συμμετοχής στο πρόγραμμα είναι απλή. Οι έμποροι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο συμβουλευτικό πρόγραμμα το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να συμπληρώσουν μια απλή αίτηση, να την αποστείλουν στην ΕΣΕΕ με φαξ: 210-3259229, ή με e-mail: epavlou@esee.gr, για να τους επισκεφτούν στην έδρα της επιχείρησής τους, εξειδικευμένοι συνεργάτες και να συζητήσουν κατ’ ιδίαν την κάθε περίπτωση ξεχωριστά και φυσικά με απόλυτη εχεμύθεια. Το τηλ. επικοινωνίας είναι: 210-3259170.

Οι συναντήσεις με τους συμβούλους της ΕΣΕΕ γίνονται στο χώρο της επιχείρησης, πάντα σε ημέρα και ώρα που η ίδια η επιχείρηση επιλέγει, ενώ η συμμετοχή της επιχείρησης στο πρόγραμμα δεν έχει καμία οικονομική επιβάρυνση γι’αυτήν και οι υπηρεσίες της παρέχονται δωρεάν.

Η πρωτοβουλία αυτή της Συνομοσπονδίας ήδη γνωρίζει μεγάλη απήχηση στις τάξεις των μικρών και μεσαίων εμπόρων και πάνω από 550 επιχειρήσεις έχουν συμμετάσχει στο πρόγραμμα.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved