ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Ημερίδα για τις επιχειρηματικές δυνατότητες στο Μεξικό

Αθήνα 12.3.2014, 16:55

To Ινστιτούτο Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του Συνδέσμου ΑΕ και ΕΠΕ και η Πρεσβεία του Μεξικού διοργανώνουν ημερίδα για τις επιχειρηματικές δυνατότητες που παρουσιάζονται στη διαμορφούμενη ζώνη ελευθέρων συναλλαγών «Συμμαχία του Ειρηνικού» (Μεξικό, Κολομβία, Περού και Χιλή). 

Η ημερίδα θα λάβει χώρα στις 13 Μαρτίου 2014, ημέρα Πέμπτη στην αίθουσα διαλέξεων του Ινστιτούτου Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων (οδός Πανεπιστημίου αριθ. 16, β΄ όροφος), ώρα έναρξης 5 μ.μ., γλώσσα εργασίας: η Αγγλική.

Θα παρουσιαστούν ειδικότερα: 
- Οι προοπτικές που διαγράφονται για τις ολοένα αναπτυσσόμενες σχέσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και το Μεξικό 
- Οι επιχειρηματικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται σήμερα στο Μεξικό
- Οι δυνατότητες ανάπτυξης εμπορικών δραστηριοτήτων στη Ζώνη της Συμμαχίας του Ειρηνικού 

Ομιλητές θα είναι: Oscar Camacho, Εμπορικός Σύμβουλος PROMEXICO, Εμπόριο, Επενδύσεις και Επιχειρηματικές Ευκαιρίες στο Μεξικό,  Άρις Συγγρός, Πρόεδρος Invest in Greece, Εμπόριο, Επενδύσεις και Επιχειρηματικές Ευκαιρίες στην Ελλάδα. Παρεμβάσεις σχετικά με τη Συμμαχία του Ειρηνικού θα γίνουν από τους: Α.Ε. Πρέσβη του Περού, Jorge Román, Α.Ε. Πρέσβη του Μεξικού, Tarcisio Navarrete,  Επιτετραμμένο της Χιλής, Martin Donoso. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Δρ. Χαράλαμπος Τσαρδανίδης, Διευθυντής του Ινστιτούτου Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων.

Για πληροφορίες, τηλ.: 210-3620274 και 210-3636326.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved