ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Toolkit Startup: Συνάντηση νέων γραφιστών

Αθήνα 20.3.2014, 8:7

Το Τοοlkit Startup είναι μια συνάντηση νέων γραφιστών με σκοπό τη μετάδοση γνώσεων και τεχνικής κατάρτισης πάνω στην οπτική επικοινωνία και τη γραφιστική, που θα πραγματοποιηθεί στις 3-13 Απριλίου 2014, σε επιλεγμένους εκπαιδευτικούς και πολιτιστικούς χώρους της Θεσσαλονίκης. Απευθύνεται σε σπουδαστές και αποφοίτους τμημάτων γραφιστικής δημόσιων και ιδιωτικών σχολών, αλλά και σε επαγγελματίες του χώρου της οπτικής επικοινωνίας σε οποιοδήποτε επίπεδο εμπειρίας που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους.
 
Η συνάντηση περιλαμβάνει μια σειρά ομιλιών από έμπειρους επαγγελματίες του χώρου, εστιασμένες σε τεχνικές και εφαρμοσμένες γνώσεις. Παράλληλα, θα διεξαχθούν workshops με στόχο την πρακτική κατάρτιση των συμμετεχόντων πάνω σε επιλεγμένα θέματα. Επίσης, θα φιλοξενηθούν εικαστικές εκθέσεις σημαντικών φορέων του εξωτερικού. 

Το διάστημα πριν την υλοποίηση της συνάντησης με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Αδέσποτων Ζώων, στις 4 Απριλίου, με τη συνεργασία του Οργανισμού «Θεσσαλονίκη – Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014», θα διεξαχθεί ανοιχτός διαγωνισμός σχεδιασμού αφίσας για σπουδαστές γραφιστικής με θέμα «Τα Αδέσποτα Ζώα» και οι 50 αξιολογότερες συμμετοχές θα παρουσιαστούν σε έκθεση κατά τη διάρκεια της συνάντησης. Τόσο ο διαγωνισμός όσο και η συνάντηση είναι υπό την αιγίδα της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας.
 
Οι εκθέσεις θα εγκαινιαστούν το ίδιο διάστημα και θα διαρκέσουν δύο εβδομάδες. Η είσοδος στις ομιλίες και στις εκθέσεις θα είναι ελεύθερη και τα workshops θα είναι δωρεάν.

H συνάντηση πραγματοποιείται στα πλαίσια του Made in Thessaloniki #3, μιας πρωτοβουλίας του free press Parallaxi και της δράσης «Η Θεσσαλονίκη Αλλιώς».
 
Περισσότερες Πληροφορίες θα βρείτε στη διεύθυνση: http://toolkitstartup.gr/about. 
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved