ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Διαγωνισμός επιχειρηματικού πλάνου από το Anatolia School of Business

Αθήνα 20.3.2014, 23:14

Ένας ακόμη διαγωνισμός επιχειρηματικού πλάνου, αυτή τη φορά από το Anatolia School of Business (Business Plan Competition) και με χρηματοδότηση από τον John Pappajohn, επιζητεί το ενδιαφέρον φερέλπιδων επιχειρηματιών. 

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε νέους και νέες που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση. και προσφέρει 5 βραβεία των €4.000 στα 5 επιχειρηματικά πλάνα που θα αξιολογηθούν υψηλότερα από όσα θα κατατεθούν και θα παρουσιαστούν στον διαγωνισμό.
 
Οι διαγωνιζόμενοι θα κριθούν βάσει της ιδέας που θα καταθέσουν αλλά και των προσωπικών τους επιχειρηματικών χαρακτηριστικών και δεξιοτήτων.  Συγκεκριμένα, θα κριθεί η καινοτομία, η εφαρμοσιμότητα και το αναπτυξιακό δυναμικό της κατατεθειμένης πρότασης ενώ παράλληλα θα αξιολογηθεί η γνωστική επάρκεια, η αφοσίωση και η επικοινωνιακή ικανότητα των διαγωνιζομένων. 

Ο διαγωνισμός θα υλοποιηθεί σε τέσσερα στάδια. Κατά το πρώτο στάδιο όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν την ιδέα για το επιχειρηματικό πλάνο τους, μέχρι και την Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014, στο www.act.edu/bplanaward.

Σε δεύτερο στάδιο θα γίνει παρουσίαση των προκριθέντων ιδεών στην κριτική επιτροπή, αξιολόγηση των ιδεών και πρόκριση των 20 καλύτερων στις επόμενες φάσεις.

Κατά το τρίτο στάδιο θα γίνει ανάπτυξη και ολοκλήρωση των 20 καλύτερων ιδεών σε επιχειρηματικό πλάνο. Η κατάθεση των τελικών, λεπτομερών επιχειρηματικών σχεδίων θα γίνει μέχρι το τέλος Μαΐου, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.

Τέλος, το τέταρτο στάδιο θα προβλέπει παρουσίαση και αξιολόγηση των 20 καλύτερων ιδεών για επιχειρηματικό πλάνο και απονομή βραβείων στα 5 καλύτερα επιχειρηματικά πλάνα στα μέσα Ιουνίου σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην κ. Μαριλίζα Κυρτσίδου στο τηλ. 2310.398.347, ή στείλτε email στο business_school@act.edu. Επίσης, μπορείτε να μεταφερθείτε στο σχετικό δικτυακό τόπο πατώντας εδώ.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved