ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Επιχειρήστε μας έλεγαν: Τρέλα

Αθήνα 26.3.2014, 21:32

Κάνοντας χρήση σχετικής διάταξης νόμου, επιχειρηματίας απευθύνθηκε τον περασμένο Ιούλιο στο δικαστικό τμήμα της Εφορίας Χολαργού για να ρυθμίσει οφειλές ύψους 3.000 ευρώ. Τους υπέδειξε κρατικό φορέα που του χρωστούσε χρήματα και τους έδωσε την άδεια να πάρουν ολόκληρο το ποσό της οφειλής, υποδεικνύοντάς τους μάλιστα και συγκεκριμένο τιμολόγιο. Μέχρι σήμερα δεν έχει λάβει απάντηση. 

Είδε κι απόειδε και πριν από ένα μήνα έκανε μια απόπειρα να πάρει τα λεφτά του απευθείας από τον κρατικό φορέα. Του ζήτησαν φορολογική ενημερότητα, την οποία και του έδωσαν από την Εφορία με την υποσημείωση, όμως, ότι πλέον χρωστά 4.000 λόγω προστίμων και προσαυξήσεων. Κατέθεσε την ενημερότητα στον κρατικό φορέα και περίμενε να πάρει το ποσόν πέραν των 4.000 ευρώ καθώς και άλλο ποσό από έτερο τιμολόγιο. Διαψεύσθηκε οικτρά. Έκπληκτος άκουσε την υπάλληλο να του λέει το εξής αμίμητο: «Επειδή η εφορία δεν παίρνει τις επιταγές μας (τις επιταγές του κρατικού φορέα!), μήπως έχετε σε αυτή κάποιον γνωστό να τον παρακαλέσετε να τις κάνει δεκτές;»! 

Περιμένοντας να πάρει τα λεφτά του από τον κρατικό φορέα και βλέποντας τα πρόστιμα να διογκώνουν το ποσό της οφειλής, ο άνθρωπος αναγκάσθηκε να κάνει νέα ρύθμιση πληρώνοντας μηνιαίες δόσεις!


Προς αναγνώστες: Διαπιστώνετε κάποιο επιχειρηματικό παράλογο; Στείλτε το στο info@proslipsis.gr να το δημοσιεύσουμε στη στήλη «Επιχειρήστε μας έλεγαν».

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved