ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
ΠΡΟΣ ΒΟΛΗ: Αλλού γεννούν οι κότες

Αθήνα 11.4.2014

Του ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
Πολύς θόρυβος γίνεται τελευταία γύρω από τις λεγόμενες νεοφυείς επιχειρήσεις (startups αγγλιστί), που δεν ξεπερνούν τις 100, αν κανείς διαγράψει όσες κακώς θεωρούνται τέτοιες καθώς δεν διαθέτουν ίχνος καινοτομίας ή πρωτοτυπίας. 

Αντίθετα, σχεδόν απαρατήρητη περνάει μια «επανάσταση», η μοναδική που συντελείται τα τελευταία χρόνια στη χώρα και μάλιστα σε ολόκληρη την επικράτειά της, αυτή των μικρών παραγωγών βιολογικών και ποιοτικών αγροτικών προϊόντων. Μια «επανάσταση» με έντονο το στοιχείο της ανεξαρτητοποίησης και της εναντίωσης στα.. παράσιτα, η οποία χρήσιμο θα ήταν να αναδειχθεί στις πραγματικές της διαστάσεις, ώστε να αποτελέσει παράδειγμα και πηγή έμπνευσης ακόμη και για την δημιουργία νεοφυών επιχειρήσεων ή όπως αλλιώς ονομάζονται.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved