ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Ρυθμίσεις για καταστήματα λιανικής πώλησης κρεάτων

Αθήνα 18.7.2014, 20:00

Απόφαση με την οποία καθορίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις καταχώρησης και λειτουργίας των παρασκευαστηρίων καταστημάτων λιανικής πώλησης κρεάτων και διασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία τους, υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και  Τροφίμων Πάρις Κουκουλόπουλος.

Πιο συγκεκριμένα, ρυθμίζονται: η διαδικασία καταχώρισης, η διαμόρφωση χώρου, εξοπλισμός και άλλες ειδικές απαιτήσεις, όπως ο χωροταξικός ή ο χρονικός διαχωρισμός εργασιών, τα παραγόμενα προϊόντα και η ημερήσια παραγόμενη ποσότητα, η διάθεση προϊόντων.

Από την ημερομηνία δημοσίευσης της απόφασης (υπΆ αριθμ. 464/92592/16-7-2014), παύει να ισχύει η παλαιότερη υπΆ αριθμ. 306272/2008 (ΦΕΚ B' 1483). Οι υφιστάμενες άδειες εξακολουθούν να ισχύουν, υπό την προϋπόθεση ότι πληρούνται οι απαιτήσεις της νέας απόφασης.

Με αφορμή την υπογραφή της εν λόγω απόφασης ο Αναπληρωτής  Υπουργός  Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Πάρις Κουκουλόπουλος δήλωσε: «Η υπογραφή της εν λόγω απόφασης, με την οποία ρυθμίζεται η λειτουργία παρασκευαστηρίων κρεατοσκευασμάτων εντός κρεοπωλείων, σε συμφωνία με τις νέες εθνικές και ενωσιακές διατάξεις, αποτελεί μέρος των υποχρεώσεων της χώρας μας προς την κατεύθυνση της άρσης των εμποδίων στον ανταγωνισμό στον κλάδο της επεξεργασίας κρέατος. Η ρύθμιση των θεμάτων που έρχεται να ικανοποιήσει η παρούσα απόφαση, η έκδοση της οποίας αποτέλεσε και αίτημα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών, μεταξύ άλλων, αντιμετωπίζει δυσχέρειες που εντοπίστηκαν και επιλύει προβλήματα που παρουσιάστηκαν στους επίσημους ελέγχους, κατά τη λειτουργία αντίστοιχων παρασκευαστηρίων τα προηγούμενα χρόνια».
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved