ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
ΕΒΕΑ: Ενημέρωση για τη θερμοκοιτίδα νεοφυών επιχειρήσεων Αθήνας

Αθήνα 8.9.2014, 14:21

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για τη Θερμοκοιτίδα νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας - ΘΕΑ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 18.00, στον κόμβο καινοτομίας και επιχειρηματικότητας Innovathens, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει παρουσίαση των παρεχόμενων υπηρεσιών και δράσεων του έργου, ενώ η ομάδα υποστήριξης της Θερμοκοιτίδας θα παρέχει πληροφορίες και οδηγίες για τη συμπλήρωση και ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης ένταξης στη ΘΕΑ.

Όπως είναι γνωστό, στη θερμοκοιτίδα επιχειρηματικότητας ΘΕΑ θα φιλοξενηθούν 50 συνολικά νεοφυείς επιχειρήσεις (startups), για χρονικό διάστημα ως 16 μηνών, κατόπιν υποβολής σχετικής αίτησης και αξιολόγησης της πρότασης. Η ΘΕΑ θα παρέχει στις επιχειρήσεις που θα φιλοξενηθούν τις παρακάτω υπηρεσίες:
1. Φιλοξενία των επιχειρηματικών ομάδων με παροχή γραμματειακής και διοικητικής υποστήριξης. 
2. Εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες (ανάλυση αγοράς, νομικά και λογιστικά θέματα, ανάπτυξη επιχειρηματικού σχεδίου, θέματα ανθρώπινου δυναμικού)
3. Εξειδικευμένες υπηρεσίες εκπαίδευσης / κατάρτισης
4. Ενέργειες δικτύωσης για τη στήριξη των επιχειρηματικών ομάδων
5. Συντονισμό και αξιολόγηση της πορείας των επιχειρηματικών ομάδων

Περισσότερες πληροφορίες: Δ: Κεφαλληνίας 45, 11257 Αθήνα, τηλ.: 2111036900-1, e-mail: info@theathensincube.gr, www.THEAthensincube.gr.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved