ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
ΘΕΑ: Θέσεις για νεοφυείς επιχειρήσεις και τον Οκτώβριο

Αθήνα 7.10.2014, 23:54

Και τον μήνα Οκτώβριο έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν μία από τις πενήντα θέσεις στη Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας - ΘΕΑ οι νεοφυείς επιχειρήσεις που θα σπεύσουν να καταθέσουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής, ώστε να κάνουν την καινοτόμο ιδέα τους επιχείρηση. 

Στις 30 Σεπτεμβρίου έκλεισε ο Α΄ κύκλος υποβολής αιτήσεων, όπου περισσότερες από 100 υποψήφιες επιχειρηματικές ομάδες υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής. Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος η ΘΕΑ θα παραμένει ανοιχτή κάθε Τρίτη και Τετάρτη όλο τον μήνα Οκτώβριο μέχρι τις 21:00, όπου θα μπορεί κάποιος να επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις, να γνωριστεί με την ομάδα υποστήριξης και να ενημερωθεί για τις παρεχόμενες υπηρεσίες και δράσεις της. Επίσης, θα υπάρχει δυνατότητα για τη συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής επί τόπου, για την υποστήριξη όποιου χρειάζεται βοήθεια. Τις υπόλοιπες μέρες (Δευτέρα, Πέμπτη και Παρασκευή) η λειτουργία της είναι μέχρι τις 17:00. 

Υπενθυμίζεται ότι στη θερμοκοιτίδα επιχειρηματικότητας ΘΕΑ θα φιλοξενηθούν 50 συνολικά νεοφυείς επιχειρήσεις (startups), έως 31 Δεκεμβρίου 2015, κατόπιν υποβολής σχετικής αίτησης και αξιολόγησης της πρότασης. Το έργο εντάσσεται στο χρηματοδοτούμενο από το ΕΣΠΑ πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος «Έργο Αθήνα», που υλοποιείται από τον Δήμο Αθηναίων και την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών. 

Η Θ.Ε.Α. θα παρέχει στις επιχειρήσεις που θα φιλοξενηθούν τις παρακάτω υπηρεσίες:
1. Φιλοξενία των επιχειρηματικών ομάδων με παροχή γραμματειακής και διοικητικής υποστήριξης. 
2. Εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες (ανάλυση αγοράς, νομικά και λογιστικά θέματα, ανάπτυξη επιχειρηματικού σχεδίου, θέματα ανθρώπινου δυναμικού)
3. Εξειδικευμένες υπηρεσίες εκπαίδευσης / κατάρτισης
4. Ενέργειες δικτύωσης για τη στήριξη των επιχειρηματικών ομάδων
5. Συντονισμό και αξιολόγηση της πορείας των επιχειρηματικών ομάδων

Περισσότερες πληροφορίες: Κεφαλληνίας 45, 11257 Αθήνα, τηλ.: 2111036900-1, e-mail: info@theathensincube.gr, www.THEAthensincube.gr.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved