ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Σε διαγωνισμό το αναψυκτήριο και το εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης

Proslipsis.gr | Αθήνα 05.12.2014, 22:47

Διαγωνισμό για την παραχώρηση υπηρεσιών λειτουργίας και διαχείρισης των χώρων εστίασης και αναψυχής στο Μουσείο Ακρόπολης προκηρύσσει το Μουσείο.

Ειδικότερα, προκηρύσσει κλειστή δημόσια διαδικασία ανάθεσης με σφραγισμένες προσφορές για την σύναψη σύμβασης παραχώρησης υπηρεσιών λειτουργίας και διαχείρισης χώρων εστίασης και αναψυχής (αναψυκτήριο και εστιατόριο) του Μουσείου Ακρόπολης με κριτήριο κατακύρωσης την υψηλότερη οικονομική προσφορά, η οποία θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις. 

Οι φάκελοι συμμετοχής κατατίθενται σε ενιαίο σφραγισμένο φάκελο έως την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 12.00 στο Πρωτόκολλο του Μουσείου Ακρόπολης, στη διεύθυνση «Μουσείο Ακρόπολης - Κτίριο Διοίκησης (Weiler), οδός Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15, Τ.Κ. 117 42, Αθήνα, Ελλάδα», οπότε και θα γίνει η αποσφράγιση. Πληροφορίες για τους όρους δίνονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (8:00 – 15:30) και στο τηλέφωνο: τηλ.: 210-9000958 (κ. Άννα Προβατάρη, Τμήμα Οικονομικής Διαχείρισης & Προμηθειών), fax 210-9241107 (Υπ' όψιν κ. Άννας Προβατάρη). Το πλήρες κείμενο της Πρόσκλησης είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του Μουσείου Ακρόπολης (υποσελίδα Διαγωνισμοί)
http://www.theacropolismuseum.gr/el/content/diagonismoi. 


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved