ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Διαγωνισμός ALBA για το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον (20/9/06)


Αθήνα 20.9.2006, 16:19
Διαγωνισμό που θα αναδείξει 20 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα διοργανώνουν για 5η συνεχή χρονιά το Great Place to Work Institute Hellas και το ALBA Graduate Business School, καλώντας ιδιωτικές και δημόσιες εταιρείες οποιουδήποτε νομικού καθεστώτος που απασχολούν τουλάχιστον 50 υπαλλήλους να υποβάλλουν υποψηφιότητα έως 30 Σεπτεμβρίου 2006.

Ο διαγωνισμός, που έχει καθιερωθεί πλέον σε όλη την Ευρώπη, έχει σκοπό την επιλογή και βράβευση των καλύτερων επιχειρήσεων σε κάθε χώρα, αναφορικά με το εργασιακό τους περιβάλλον και τις πρακτικές διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού που εφαρμόζουν.

Οι ελληνικές εταιρείες που θα συμπεριληφθούν στη λίστα των 20 καλύτερων επιχειρήσεων στη χώρα μας, εξασφαλίζουν αυτόματα τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό για τις 100 καλύτερες Ευρωπαϊκές εταιρείες.

Ουσιαστικός στόχος του διαγωνισμού είναι να στρέψει το ενδιαφέρον των επιχειρήσεων στη σημαντικότητα του ανθρώπινου παράγοντα, αποτυπώνοντας και αποτιμώντας το εργασιακό τους κλίμα και συγκρίνοντας τις πρακτικές διοίκησής τους με τους «πρωταθλητές» του συγκεκριμένου τομέα.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, καθώς και για συμμετοχή σε μια από τις δίωρες ενημερωτικές συναντήσεις που διοργανώνονται στις 21 και 25 Σεπτεμβρίου, επικοινωνήστε με το Great Place to Work® Institute Hellas στο τηλέφωνο 210-6971098 και την κυρία Ανθή Τσέντου, e-mail info@greatplacetowork.gr ή με το ALBA Graduate Business School στα τηλέφωνα 210-8964531-8 και την κυρία Ζωή Κουρουνάκου, e-mail zkouroun@alba.edu.gr.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved