ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Μέχρι 15 Ιανουαρίου οι συμμετοχές στα «Βραβεία Ανθρώπινου Δυναμικού»

Αθήνα 5.1.2016, 13:23

Οι εταιρείες που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο διαγωνισμό «Βραβεία Ανθρώπινου Δυναμικού» της KPMG, θα πρέπει, μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2016, να αποστείλουν σε αυτή το φάκελο συμμετοχής τους σε δύο αντίτυπα.

Ο φάκελος συμμετοχής πρέπει να περιλαμβάνει τα ακόλουθα:
- Σαφή περιγραφή της πρωτοβουλίας.
- Στόχοι της πρωτοβουλίας.
- Ομάδα έργου της πρωτοβουλίας (ρόλοι, αρμοδιότητες, κ.α.).
- Φάσεις υλοποίησης έργου - Χρονοδιαγράμματα.
- Προβλήματα κατά την περίοδο υλοποίησης - Τρόποι αντιμετώπισης.
- Αποτελέσματα από την υλοποίηση της πρωτοβουλίας.

Ακόμη, ο φάκελος μπορεί να περιλαμβάνει οποιοδήποτε υποστηρικτικό υλικό κρίνει η υποψήφια εταιρεία ότι περιγράφει, τεκμηριώνει και αναλύει καλύτερα την πρωτοβουλία της.

Οι υποψηφιότητες θα παραδοθούν στην Επιτροπή Αξιολόγησης, η οποία θα καταλήξει στις τρεις νικήτριες εταιρείες των Βραβείων Ανθρώπινου Δυναμικού. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν σε ειδική εκδήλωση στο πλαίσιο του 19ου Συμποσίου Ανθρώπινου Δυναμικού, το Φεβρουάριο του 2016 όπου εκπρόσωποι των βραβευθέντων οργανισμών θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις πρωτοβουλίες τους.

Τα βραβεία
Τα Βραβεία Ανθρώπινου Δυναμικού της KPMG επί 15 συνεχόμενα χρόνια αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν με συνέπεια, αξιοπιστία και ευθύνη τις εταιρείες που επιδεικνύουν σημαντικές πρωτοβουλίες στο χώρο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Πρόκειται για ένα θεσμό που στόχο έχει να ενδυναμώσει το ρόλο του HR μέσα στην ελληνική επιχειρηματικότητα και να αναδείξει την καινοτομία και την αποτελεσματικότητα μέσα από επιτυχημένες πρακτικές.

Κάθε χρόνο τρεις εταιρείες βραβεύονται για τις πρωτοβουλίες τους στο πλαίσιο του Συμποσίου Ανθρώπινου Δυναμικού. 

Οι εταιρείες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής και να την αποστείλουν στην KPMG. Η αποστολή της αίτησης μπορεί να γίνει με fax, στο 210 6062111 (υπόψη Αλεξάνδρας Γεωργιάδου)
ή με email στη διεύθυνση pmawards@kpmg.gr. Είναι απαραίτητο στην αίτηση συμμετοχής να έχει επιλεγεί η περιοχή συμμετοχής και να έχει συμπληρωθεί το θέμα της πρωτοβουλίας.


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved