ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Στο πρόγραμμα ΛΑΕΚ όλες οι μικρές επιχειρήσεις (13/10/06)


Aθήνα 13.10.2006, 22:21
Στο πρόγραμμα ΛΑΕΚ για την πρόσληψη προσωπικού μερικής απασχόλησης, που διαχειρίζεται ο ΟΑΕΔ, εντάσσονται πλέον και οι μικρές επιχειρήσεις οποιασδήποτε δραστηριότητας, που απασχολούν 0-3 εργαζόμενους.

Μέσω του προγράμματος οι επιχειρήσεις επιχορηγούνται για να προσλάβουν ανέργους οποιουδήποτε εκπαιδευτικού επιπέδου και ηλικίας έως 50 ετών, για απασχόληση έως και 2 έτη. Συνολικά αναμένεται να επωφεληθούν 5.520 άνεργοι.

Το πρόγραμμα απευθύνονταν αρχικά στις επιχειρήσεις του εμπορίου, αλλά έπειτα από διαμαρτυρίες της ΓΣΕΒΕ για τον αποκλεισμό των μικρών μεταποιητικών - βιοτεχνικών επιχειρήσεων η επιτροπή διαχείρισης του ΛΑΕΚ ενέταξε σε αυτό όλες τις επιχειρήσεις.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved