ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Ισοτιμία για εκπαιδευτές αυτοδύτες

Αθήνα 7.10.2016, 22:49

Τα πτυχία του προσωπικού του Πολεμικού Ναυτικού (Π.Ν.) και του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής (Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.) με ειδικότητα υποβρυχίου καταστροφέα ή υποβρυχίων αποστολών αναγνωρίζονται ως ισότιμα με πιστοποιητικά εκπαίδευσης για εκπαιδευτές αυτοδύτες ανώτερης κατηγορίας, σύμφωνα με τα ισχύοντα Εθνικά Πρότυπα Καταδύσεων Αναψυχής, εφόσον πληρούνται ορισμένες προϋποθέσεις.

Οι προϋποθέσεις αυτές είναι οι εξής:
α. Για το προσωπικό του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ο κάτοχος να είναι μέλος της Ομάδας Ειδικών Καταδύσεων, που προβλέπεται από τον Κανονισμό Εσωτερικής Οργάνωσης και Λειτουργίας της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών (ΜΥΑ) του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., και να έχει προϋπηρεσία άνω των πέντε ετών στην Ομάδα Ειδικών Καταδύσεων, κατά τη διάρκεια των οποίων να έχει εκτελέσει τη συντήρηση της επιχειρησιακής του ικανότητας.
β. Για το προσωπικό του Π.Ν., ο κάτοχος να έχει Πτυχίο Σχολείου Εκπαιδευτών της Σχολής Υποβρυχίων Καταστροφών (ΣΥΚ) του Π.Ν. και να έχει τουλάχιστον πέντε έτη προϋπηρεσία στη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ), κατά τη διάρκεια των οποίων να έχει εκτελέσει συντήρηση επιχειρησιακής ικανότητας υποβρυχίου καταστροφέα.
2. Για την αναγνώριση της ισοτιμίας, εφόσον συντρέχουν οι παραπάνω προϋποθέσεις, χορηγείται Πιστοποιητικό Ισοτιμίας, σύμφωνα με το Υπόδειγμα του Παραρτήματος της παρούσας, από τη Διεύθυνση Επιχειρήσεων (Δ.ΕΠΙΧ.) του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ή τη Σχολή Υποβρυχίων Καταστροφών του Π.Ν.

Για τη χορήγηση του πιστοποιητικού πρέπει:
α. Για το προσωπικό του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ο ενδιαφερόμενος να υποβάλει αίτηση στη Δ.ΕΠΙΧ., συνοδευόμενη από τα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τη συνδρομή των προϋποθέσεων της παραγράφου 1 του άρθρου 1, τα οποία εκδίδονται από τη ΜΥΑ/Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
β. Για το προσωπικό του Π.Ν., ο ενδιαφερόμενος να υποβάλει αίτηση στη ΣΥΚ, συνοδευόμενη από τα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τη συνδρομή των προϋποθέσεων της παραγράφου 1 του άρθρου 1, τα οποία εκδίδονται από τη ΔΥΚ.


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved