ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Ο κανονισμός μισθώσεων - παραχωρήσεων της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας

Αθήνα 14.2.2017, 23:32

Εγκρίθηκε από το υπουργείο Εσωτερικών ο κανονισμός μισθώσεων - παραχωρήσεων της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας ΑΕ» στη Θεσσαλονίκη.

Η σύναψη σύμβασης εκμίσθωσης για τα ακίνητα αρμοδιότητας της Εταιρείας, γίνεται με μια από τις ακόλουθες διαδικασίες, μετά από προσδιορισμό της αξίας του ακινήτου.
1. Με ανοικτό διαγωνισμό. Είναι η διαδικασία, κατά την οποία κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να υποβάλει προσφορά.
2. Με κλειστό διαγωνισμό. Είναι η διαδικασία, στην οποία μπορεί να μετάσχει κάθε ενδιαφερόμενος, αλλά στο πλαίσιο της οποίας μόνον οι ενδιαφερόμενοι που έχουν προσκληθεί από την Εταιρεία, μπορούν να υποβάλουν προσφορά.
3. Με πρόχειρο διαγωνισμό. Είναι η διαδικασία με την οποία η Εταιρεία απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε τρείς τουλάχιστον υποψηφίους. Η διαδικασία αυτή ακολουθείται εφόσον η Εκτιμώμενη Μισθωτική Αξία δεν υπερβαίνει το ποσό των εξήντα χιλιάδων (60.000) ευρώ ετησίως.
4. Με απευθείας εκμίσθωση: Είναι η διαδικασία με την οποία η Εταιρεία μπορεί να συνάψει σύμβαση εκμίσθωσης, μετά από ειδικά αιτιολογημένη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που λαμβάνεται με πλειοψηφία τουλάχιστον των 2/3 των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και εφόσον συντρέχουν αντικειμενικές, έκτακτες και απρόβλεπτες ή επιβεβλημένες συνθήκες.

Η σχετική απόφαση δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (τεύχος Β' αρ. 341/2017).© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved