ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Η διαδικασία μίσθωσης θαλάσσιων και λιμναίων υδάτινων εκτάσεων

Αθήνα 23.5.2017, 20:15

Τους όρους, τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία μοριοδότησης για τη μίσθωση θαλάσσιων και λιμναίων υδάτινων εκτάσεων της παραγράφου 4 του άρθρου 7 του ν. 4282/2014, στοχεύουν με απόφασή του το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Με την απόφαση καθορίζονται και εξειδικεύονται τα αρμόδια όργανα, η διαδικασία, οι όροι, οι προϋποθέσεις και κάθε σχετικό θέμα για την παραχώρηση υδάτινων εκτάσεων, των οποίων η μίσθωση έχει διακοπεί για οποιονδήποτε λόγο, όπως αυτοί αναφέρονται στο άρθρο 14 του ν. 4282/2014, ή έχει λήξει χωρίς να ανανεωθεί, μέσω της διαδικασίας μοριοδότησης που προβλέπεται στην παράγραφο 4 του άρθρου 7 «Αναμίσθωση» του ν. 4282/2014.

Από τις διατάξεις της απόφασης εξαιρούνται εκτάσεις οι οποίες δεν μπορούν να παραχωρούνται, λόγω περιορισμών της συναφούς σχετικής νομοθεσίας, όπως της περιβαλλοντικής, περί χωροταξικού σχεδιασμού και περί προστασίας των αρχαιοτήτων ή περιορισμών λόγω ασφάλειας ναυσιπλοΐας.

Η απόφαση δημοσιεύεται στο τεύχος Β' αρ. 1780/2017 της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως.© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved