ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Εκατό θέσεις σε λαϊκές αγορές της Θέρμης
 

Proslipsis.gr | Αθήνα 13.1.2018, 03:11

Στην κάλυψη 100 νέων θέσεων στις νεοϊδρυθείσες λαϊκές αγορές Δημοτικής Κοινότητας Τριλόφου και Δημοτικής Κοινότητας Ν. Ραιδεστού του Δήμου Θέρμης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, προβαίνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Δικαίωμα συμμετοχής στην ανακοίνωση- πρόσκληση έχουν:
1. Οι κάτοχοι άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών από όλη την επικράτεια.
2. Οι κάτοχοι άδειας επαγγελματία πωλητή λαϊκών αγορών:
i. εφόσον η άδεια τους έχει χορηγηθεί από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης και Δήμων Περιφερειακών Ενοτήτων Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής) και
ii. εφόσον δραστηριοποιούνται σε λιγότερες από πέντε (5) ημέρες εβδομαδιαίως [σε λιγότερες από πέντε (5) λαϊκές αγορές εβδομαδιαίως].

Επισημαίνεται ότι οι αιτούντες (παραγωγοί και επαγγελματίες πωλητές λαϊκών αγορών) θα πρέπει να έχουν προβεί στις απαραίτητες ενέργειες που αφορούν στην υποχρέωση ανανέωσης της αδείας τους και καταβολής του ημερησίου τέλους κατά τα αναφερόμενα στις διατάξεις των άρθρων 11, 22, και 36 του Ν.4497/2017. 

Αιιτήσεις κατατίθενται στo Τμήμα Οργάνωσης και Λειτουργίας Λαϊκών Αγορών της Διεύθυνσης Λαϊκών Αγορών της Περιφέρειας, που βρίσκεται επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 64, στον 2ο όροφο (γραφεία 44, 45, 48) από Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018 έως και Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε τη σχετική πρόσκληση.
 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Proslipsis.gr - Θέσεις σε λαϊκές αγορές της Μακεδονίας 1312018.pdf

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved