ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Ο Αναστάσιος Ροδόπουλος νέος Γενικός Διευθυντής της ΕΕΔΕ

Proslipsis.gr | Αθήνα 24.5.2017, 21:35

Τη Γενική Διεύθυνση της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) αναλαμβάνει ο από ετών συνεργάτης της εταιρείας, Αναστάσιος Ροδόπουλος. Ο νέος Γενικός Διευθυντής θα μετέχει και στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας ως Μέλος.

Ο κ. Ροδόπουλος MBA, Ms’c, γεννήθηκε το 1958 στα Καλάβρυτα. Είναι Πτυχιούχος της ΑΣΟΕΕ με ειδίκευση στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και επίσης είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Πανεπιστημιακού τίτλου στο Marketing και την επικοινωνία (MS’c). Έχει παρακολουθήσει ειδική εκπαίδευση ανωτάτου επιπέδου σε θέματα οργάνωσης και αποδοτικότητας επιχειρήσεων και έχει συμμετάσχει ως project director σε πολλά έργα αναδιοργάνωσης και βέλτιστης απόδοσης εταιρειών, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο Εξωτερικό. 

Έχει 30ετή εμπειρία ως Finance and Operations Director και CFO σε Πολυεθνικές και Ελληνικές εταιρείες, KPMG, ATLAS COPCO, BEIERSDORF, ANTENNA, EMΠΕΔΟΣ, MAMIDOIL- JETOIL AE, ECM Business Solutions Ltd. 

Είναι τακτικό μέλος της ΕΕΔΕ από το 1992 ενώ κατά τις περιόδους 1999-2005 και 2010-2017 ήταν Πρόεδρος της Δ.Ε. του Ελληνικού Ινστιτούτου Οικονομικής Διοικήσεως (ΕΙΟΔ) και Μέλος του Δ.Σ. της ΕΕΔΕ, www.eede.gr. Είναι μέλος του BoD του International Association of Financial Executives Institutes (IAFEI), www.iafei.org. Είναι επίσης Accredited Senior Consultant of Appleton Greene Global Ltd, https://www.appletongreene.com.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved