ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Οικονομική ενίσχυση σε γεωργούς των ορεινών και μειονεκτικών περιοχών (8/3/07)
 


Αθήνα 8.3.2007, 13:09
Οικονομική ενίσχυση σε γεωργούς των ορεινών και μειονεκτικών περιοχών της χώρας προβλέπει υπουργική απόφαση που εξέδωσαν σήμερα τα συναρμόδια υπουργεία (θα την βρείτε στο συνημμένο αρχείο).

Δικαιούχοι της ενίσχυσης είναι φυσικά και νομικά πρόσωπα που -μεταξύ άλλων- είναι αρχηγοί και νόμιμοι κάτοχοι γεωργικών εκμεταλλεύσεων. Από το μέτρο μπορούν να επωφεληθούν και οι νέοι αγρότες.

Οι δικαιούχοι, το ύψος και οι όροι και προϋποθέσεις της ενίσχυσης, η διαδικασία χορήγησης, τα κριτήρια επιλεξιμότητας, οι έλεγχοι, ο τρόπος χρηματοδότησης και οι κυρώσεις, περιγράφονται αναλυτικά στην απόφαση.

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Η απόφαση για τις ενισχύσεις

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved