ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
ΟΑΕΔ: Αποτελέσματα για το πρόγραμμα επιχειρηματικών σχεδίων με έμφαση στις γυναίκες

Proslipsis.gr | Αθήνα 22.4.2020, 01:59

Την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων αξιολόγησης των υποβληθεισών αιτήσεων στο πλαίσιο του «Πιλοτικού Προγράμματος Υποστήριξης Επιχειρηματικών Σχεδίων Ανέργων Νέων Ηλικίας 18-29 ετών», με έμφαση στις γυναίκες, αποφάσισε ο ΟΑΕΔ.

Τα προσωρινά αποτελέσματα θα αποτυπώνονται στους συνημμένους πίνακες επιτυχόντων και απορριφθέντων, οι οποίοι θα αναρτηθούν στις 23 Απριλίου 2020 στον ιστότοπο του ΟΑΕΔ www. oaed.gr, "Νέα και Ανακοινώσεις".

Οι ενστάσεις θα υποβληθούν με συστημένη επιστολή με courier στο γενικό πρωτόκολλο του ΟΑΕΔ, Εθνικής Αντιστάσεως 8, Άλιμος, τ.κ.17456, με ρητή αναφορά στον τίτλο του προγράμματος, («Πρόγραμμα Υποστήριξης Επιχειρηματικών Σχεδίων Ανέργων Νέων Ηλικίας 18-29 ετών", υπόψη Δ/νσης Α1). Οι ενστάσεις πρέπει να αποσταλούν και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση a1@oaed.gr, εντός της προαναφερόμενης προθεσμίας.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved