ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Συμβουλευτική προς επιχειρήσεις για ένταξη σε πρόγραμμα χρηματοδότησης παρέχει το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Πειραιά

Proslipsis.gr | Αθήνα 2.11.2020, 23:42

Συμβουλευτική υποστήριξη προς τις επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να υποβάλουν πρόταση ένταξης στη Δράση «Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Αττική», παρέχει το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Πειραιά.

H συγκεκριμένη δράση αφορά στην ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία με τη μορφή μη επιστρεπτέας επιχορήγησης. Χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΤΤΙΚΗ» 2014-2020 του ΕΣΠΑ 2014-2020 και υλοποιείται μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ).

Η δημόσια χρηματοδότηση καλύπτει Κεφάλαιο Κίνησης ίσο με το 50% των εξόδων της επιχείρησης το 2019 με ελάχιστο ποσό επιχορήγησης τα 5.000€ και μέγιστο τα 50.000€. Η υποβολή των προτάσεων λήγει στις 20/11/2020 (ώρα 15.00).

Οι αρμόδιοι Σύμβουλοι του Κέντρου Στήριξης Επιχειρηματικότητας:
- Θα ελέγξουν τη  δυνατότητα υπαγωγής της επιχείρησης στη δράση.
- Θα υποστηρίξουν τις επιχειρήσεις στην ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ), καθώς και στη συγκέντρωση και την ηλεκτρονική υποβολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών.
- Θα υποστηρίξουν την επιχείρηση στην υποβολή του αιτήματος ελέγχου, εφόσον η αίτηση εγκριθεί.
 
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο στο τηλ.: 210-7200169, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@piraeusbsc.gr και με φυσική παρουσία στη διεύθυνση: Ηρώων Πολυτεχνείου 91 & Κανθάρου
 
Λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία του κορωνοϊού (Covid-19) το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας θα εφαρμόσει και εναλλακτικές λύσεις απομακρυσμένης επικοινωνίας με σύγχρονα μέσα με τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις για την εξατομικευμένη υποστήριξη. 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved