ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Σεμινάρια επιχειρηματικότητας από το ΕΑΠ και την Αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα

Proslipsis.gr | Αθήνα 3.12.2020, 17:43

Κύκλο ψηφιακών σεμιναρίων με θέμα: «Βελτίωση Επιχειρηματικών Δεξιοτήτων» και τίτλο «Enhancement of Entrepreneurial skills of Hou's Students and Researchers», πραγματοποίησε το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) με την χορηγία της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα.

Εισηγητής των επιστημονικών εννοιών που αναλύθηκαν στη διάρκεια των σεμιναρίων ήταν ο Αναπληρωτής Καθηγητής Daniel McCormac από το Deree College. 

Η κάθε ομάδα φοιτητών παρακολούθησε ανά τριήμερο ένα δομημένο πρόγραμμα, το οποίο τους εισήγαγε στην δημιουργία και κατάρτιση επιχειρηματικού σχεδίου και στις τεχνικές δημόσιας υποστήριξής του, ενώ είχαν την ευκαιρία να σταθμίσουν τις δυνατότητές τους κατά την ανάπτυξη επιχειρηματικής ιδέας και των τεχνικών δημόσιας υποστήριξής των ιδεών τους.

Χαιρετισμούς στην εκδήλωση απηύθυναν ο Αντιπρόεδρος Διοικητικών Υποθέσεων, Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας, Καθηγητής Ευστάθιος Ευσταθόπουλος, και η προϊστάμενη Δημοσίων Σχέσεων της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα, Μαρκέλλα Καράγιωργα.

«Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί μία ακόμα ένδειξη του υψηλού επιπέδου της συνεχούς και απρόσκοπτης συνεργασίας μεταξύ ΕΑΠ και της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα, όπου έχει εκφραστεί μέσα και από τα προγράμματα IVLP και International Speaker, που με επιτυχία έχουν ολοκληρωθεί από τους δύο φορείς», κσταταλήγει η σχετική ανακοίνωση του ιδρύματος.


 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved