ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Η ελληνική GWI στις 40 μεγαλύτερες εταιρείες διαχείρισης κτηριακών εγκαταστάσεων

Proslipsis.gr | Αθήνα 16.12.2020, 12:55 

Μια ελληνική εταιρεία, η Globe Williams International (GWI), φιγουράρει στον πίνακα με τις 40 μεγαλύτερες εταιρείες διαχείρισης κτηριακών εγκαταστάσεων στην περιφέρεια της EMEA, σε μελέτη που διενήργησε η εταιρεία αξιολόγησης Drees & Sommer σε συνεργασία με την RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors).

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της GWI, η Drees & Somme, ένας από τους πιο αξιόπιστους και καθιερωμένους, αυτόνομους οργανισμούς αξιολόγησης, κατέταξε την Globe Williams International ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρείες διαχείρισης κτηριακών εγκαταστάσεων στην περιφέρεια της EMEA (Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής), με κριτήρια τον συνολικό κύκλο εργασιών, τα έσοδα, τους πελάτες, το προσωπικό (άμεσα και έμμεσα σχετιζόμενο), το μέγεθος και την επιρροή στην αγορά.

«Η αναγνώριση αυτή έρχεται ως αποτέλεσμα της επίπονης εργασίας, της άρτιας εκπαίδευσης και εξειδίκευσης, του ήθους και των αξιών των ανθρώπων μας σε όλον τον πλανήτη, καθώς και του οργανωμένου και αποτελεσματικού δικτύου συνεργατών, προμηθευτών και εργολάβων μας», τονίζεται στην ανακοίνωση της Globe Williams International. «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την εταρεία μας και επιβράβευση των προσπαθειών μας ύστερα από 20 συναπτά έτη δραστηριοποίησης στον συγκεκριμένο χώρο. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους συνετέλεσαν και συντελούν σ αυτήν την προσπάθεια, ενισχύοντας το κύρος, την αξιοπιστία μας αλλά και την επιρροή μας στον χώρο του Total Facility Management παγκοσμίως», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved