ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Prolepsis: Ημερίδα για τον προσδιορισμό της γνησιότητας ελαιόλαδου και μελιού

Proslipsis.gr | Αθήνα 5.7.2021, 21:12

Το Ινστιτούτο Prolepsis σας προσκαλεί στην Ημερίδα Ενημέρωσης που διοργανώνει την Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021, 10:00-13:00 στο πλαίσιο του εθνικού ερευνητικού προγράμματος QuaAuthentic_GR. Το έργο αφορά στην ανάπτυξη καινοτόμων «εργαλείων» για τον προσδιορισμό της γνησιότητας του ελαιόλαδου και του μελιού με συνδυασμό σύγχρονων τεχνικών, καθώς και στην ευαισθητοποίηση επαγγελματία και καταναλωτή. 

Στη διαδικτυακή Ημερίδα θα παρουσιαστούν οι στόχοι, τα εργαστηριακά αποτελέσματα και το εκπαιδευτικό υλικό που αναπτύχθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος. Θα αναλυθούν τα καινοτόμα «εργαλεία» που αναπτύχθηκαν και η αξία των αποτελεσμάτων του προγράμματος για την Αλυσίδα Παραγωγής, Τυποποίησης-Συσκευασίας και Κατανάλωσης. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει Στρογγυλό Τραπέζι με τίτλο «Αυθεντικότητα Ελληνικού Ελαιόλαδου και Μελιού: Αναλυτικές Μέθοδοι και Περιορισμοί, Σύγχρονες Πρακτικές & Νομοθεσία».

Στον σύνδεσμο Agenda_QuaAuthentic_GR_InfoDay μπορείτε να βρείτε το προκαταρκτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης, ενώ περισσότερες πληροφορίες για το QuaAuthentic_GR είναι διαθέσιμες εδώ.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Ζoom.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη αλλά θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Στους συμμετέχοντες που επιθυμούν, θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.
 
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, τηλέφωνο 210-6255700 και ηλεκτρονική διεύθυνση για συμμετοχή Ατόμου με Αναπηρία: info@prolepsis.gr.

Το Πρόγραμμα
Tο QuaAuthentic_GR είναι τριετές ερευνητικό πρόγραμμα, το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο της δράσης «Ερευνώ - Δημιουργώ - καινοτομώ» και ολοκληρώνεται τον Αύγουστο 2021. Συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και εθνικούς πόρους μέσω του ΕΠ Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ) (κωδικός έργου: Τ1ΕΔΚ-05678). Το Ινστιτούτο «Prolepsis» συμμετέχει ως Συντονιστής του έργου. 

Στη σύμπραξη μετέχουν το Εργαστήριο Ποιοτικού Ελέγχου «ΕΡΓΑΝΑΛ» και ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποιήσεως Ελαιόλαδου ΣΕΒΙΤΕΛ. 

Επιστημονικός Υπεύθυνος του έργου είναι το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved