ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος

Proslipsis.gr | Αθήνα 12.7.2021, 12:06
 
Την 25η Ιουνίου 2021 πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος, ενώ τη Δευτέρα 28η Ιουνίου 2021 ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της με τις εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, την Εξελεγκτική και την Πειθαρχική Επιτροπή. Τέλος την Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021, έγιναν οι διαδικασίες συγκρότησης σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Η σύνθεση του ΔΣ έχει ως εξής: Πρόεδρος ΔΣ: Θεόφιλος Μυλωνάς (TECS CAPITAL FUND), Αντιπρόεδροι: Κωστής Καγγελίδης (GNOMON INFORMATICS), Αναστάσιος Μάνος (DOTSOFT), Γενικός Γραμματέας: Κοσμάς Βάμβαλης (ATLANΤIS , ENGINEERING), Ταμίας: Χάρης Κουρίδης (EMISIA), Μέλη: Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος (ENTERSOFT), Ελένη Μαργαρίτη (CONSORTIS).
 
Ο Θεόφιλος Μυλωνάς ευχαρίστησε τα μέλη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του και δήλωσε «Τα τελευταία χρόνια οι επιχειρήσεις μας αν και μέσα στην πανδημία, έχουν επιδείξει σημαντικό έργο, αναπτύσσοντας προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας, τα οποία καλύπτουν όλους τους τομείς της ψηφιακής οικονομίας. Στο πλαίσιο αυτό των έντονων προκλήσεων και ευκαιριών, εμείς ως νέο ΔΣ του ΣΕΠΒΕ θα είμαστε στην πρώτη γραμμή και ως θεσμικός συνομιλητής του κράτους θα συνδράμουμε με θέσεις και προτάσεις για την καλύτερη αξιοποίηση των κονδυλίων που θα κατευθυνθούν στην Πληροφορική, έχοντας πάντα ως προτεραιότητα την ενίσχυση του ανθρώπινου κεφαλαίου, την καινοτομία και την εξωστρέφεια»
 
Ο Κωστής Καγγελίδης δήλωσε πως «ο ρόλος του ΣΕΠΒΕ ως think tank στην εποχή ψηφιακού μετασχηματισμού και στην παρούσα φάση ανασυγκρότησης της ελληνικής οικονομίας  είναι πολύ σημαντικός, καθώς εκπροσωπεί σημαντικές εξωστρεφείς επιχειρήσεις παραγωγούς τεχνολογίας. Με την συλλογικότητα και την αντιπροσωπευτικότητα το νέο διοικητικό συμβούλιο καλείται να ανταποκριθεί στις προκλήσεις, κάτι που πιστεύω ότι με σιγουριά θα το πετύχει» 
 
Για την Εξελεγκτική Επιτροπή του ΣΕΠΕ, εξελέγησαν οι κ.κ.: Σαμαράς Πασχάλης (SOFTWORKS), Καλογήρου Κωνσταντίνος (EXANDIA), Πάμπαλος Παναγιώτης (HAM).
 
Για την Πειθαρχική Επιτροπή εξελέγησαν οι κ.κ.: Ζαχαρής Νικόλαος (CITY LIBERAL STUDIES), Μεταξάς Μιχάλης (ΙΝNOVATIA), Παπαζίδης Γεώργιος (YSOFT), Παύλου Γιάννα (DRAXIS), Μπιζάκης Απόστολος (TREDIT).
 
Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσει o προγραμματισμός και η συγκρότηση των Επιτροπών.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved