ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Παράταση για το πρόγραμμα βιολογικής κτηνοτροφίας (21/8/07)


Αθήνα 21.8.2007, 15:05
Με απόφαση του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων παρατείνεται μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2007 η προθεσμία κατάθεσης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας των κτηνοτροφικών μονάδων που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα της «Βιολογικής Κτηνοτροφίας» Μέτρο 3.2 και στο πρόγραμμα «Απειλούμενες με εγκατάλειψη φυλές αγροτικών ζώων» Μέτρο 3.7.

Με την απόφαση αυτή, δίνεται η δυνατότητα να παραμείνουν στα παραπάνω προγράμματα και να είναι δικαιούχοι εκείνοι οι κτηνοτρόφοι, οι οποίοι έχουν καταθέσει τα δικαιολογητικά τους στις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις, αλλά εκκρεμεί η έκδοση της άδειάς λειτουργίας των κτηνοτροφικών τους μονάδων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved