ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Aνανεωμένος οδηγός για νέους επιχειρηματίες από το ALBA (25/10/07)
 


Αθήνα 25.10.2007, 13:01
Τον ανανεωμένο «Οδηγό Νέων Επιχειρηματιών 2007», που στοχεύει στην ενίσχυση και προώθηση της επιχειρηματικότητας των νέων, προσφέρει δωρεάν σε κάθε ενδιαφερόμενο το ALBA Graduate Business School, ένας από τους κορυφαίους εκπαιδευτικούς οργανισμούς της χώρας μας.

Στις σελίδες του οδηγoύ, που επιμελήθηκε το τμήμα Εφαρμοσμένης Έρευνας και Καινοτομικών Προγραμμάτων του ALBA, περιλαμβάνονται οι πλέον πρόσφατες πληροφορίες για την ίδρυση και χρηματοδότηση νέων επιχειρήσεων στην χώρα μας και οδηγίες για την ανάπτυξη επιχειρηματικών σχεδίων, ενώ περιγράφονται τα είδη και οι τρόποι σύστασης νέων επιχειρήσεων καθώς και πιθανές ευκαιρίες χρηματοδότησης. Επιπλέον, παρέχονται πληροφορίες για την κατοχύρωση των εφευρέσεων και τον μηχανισμό της δικαιόχρησης (franchising).

Ο οδηγός δημιουργήθηκε αρχικά το 1999 και ανανεώνεται κάθε δύο χρόνια από το ALBA έτσι ώστε οι πληροφορίες που περιλαμβάνει να είναι σύμφωνες με τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς. Η πρωτοβουλία αυτή δέχτηκε άμεσα την αποδοχή τόσο των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων όσο και των επιχειρήσεων, ενώ είναι ένα ιδανικό εργαλείο για τους απόφοιτους του ALBA, η επιχειρηματική δράση των οποίων είναι ιδιαίτερα έντονη. Το γεγονός αυτό αποδεικνύεται άλλωστε από την πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη κατά τη χρονική περίοδο Ιουνίου - Ιουλίου 2007 και η οποία δείχνει ότι τουλάχιστον το 8% των αποφοίτων του ALBA έχουν δημιουργήσει την δική τους επιχείρηση και μάλιστα το 10% από αυτές τις επιχειρήσεις απασχολεί περισσότερους από 50 υπαλλήλους.

Ο οδηγός έρχεται να συμπληρώσει και την επιτυχία ομάδων φοιτητών του ALBA στον Διεθνή Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας, όπου το ΑLBA συμμετέχει μαζί με τα κορυφαία πανεπιστήμια της Ευρώπης, αποσπώντας μάλιστα πρώτο βραβείο τα έτη 2004 και 2006.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε τον οδηγό.

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Ο oδηγός επιχειρηματικότητας (αρχείο pdf 874 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved