ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
ΑLBA: Πρόσκληση προς επιχειρήσεις για την έρευνα στελεχών (24/1/08)


Αθήνα 24.1.2008, 17:45
Το ALBA Graduate Business School καλεί τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα να συμμετάσχουν στην έρευνα για τον Δείκτη Τάσεων Αγοράς Εργασίας 2008, της ηλεκτρονικής έρευνας που πραγματοποιείται από το τμήμα Εφαρμοσμένης Έρευνας του ALBA και έχει ως στόχο να καταγράψει τις τάσεις που επικρατούν στις διαδικασίες προσέλκυσης και επιλογής στελεχών, για τους επόμενους 6 μήνες. Το online ερωτηματολόγιο θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι το τέλος Ιανουαρίου.

Η έρευνα διενεργείται με τη συνεργασία του ΣΕΒ και την υποστήριξη της ECDL Hellas. Ο Δείκτης Τάσεων Αγοράς Εργασίας απευθύνεται σε υπεύθυνους στελέχωσης επιχειρήσεων και διενεργείται κάθε έξι μήνες. Τα αποτελέσματα του 1ου κύκλου του 2008 θα δημοσιευτούν τον Μάρτιο του 2008. Οι συμμετέχοντες θα έχουν πρώτοι πρόσβαση στα συγκριτικά αποτελέσματα που θα προκύψουν ενώ παράλληλα θα μπορούν να εξετάσουν τη θέση τους σε σχέση με τις υπόλοιπες εταιρείες του κλάδου.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, παρουσιάστηκαν από το ALBA Graduate Business School τα συγκεντρωτικά ετήσια αποτελέσματα της έρευνας Δείκτης Τάσεων Αγοράς Εργασίας για το έτος 2007. Τα συμπεράσματα που προέκυψαν  για τη χώρα μας και το κλίμα της αγοράς εργασίας ήταν σε γενικές γραμμές αισιόδοξα. Ποικίλες αναφορές σε έντυπα μέσα, ραδιόφωνο και τηλεόραση επιβεβαίωσαν την εικόνα αυτή και ταυτόχρονα ολοκλήρωσαν επιτυχώς τον 1ο χρόνο διεξαγωγής της έρευνας στην Ελλάδα.

Ιστορικά, η έρευνα διενεργείται από το 1999 στην Αγγλία από το Cranfield School of Management και την εφημερίδα Daily Telegraph, ενώ το 2006 πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά και στην Ισπανία από το Πανεπιστήμιο ESADE. Σκοπός της είναι να παρουσιάσει τις προσδοκώμενες τάσεις στην πρόσληψη προσωπικού αναλύοντας συγχρόνως την υφιστάμενη κατάσταση των εταιρειών.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα: http://www.alba.edu.gr/rci/. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έρευνα μπορείτε να επισκεφθείτε την παραπάνω διεύθυνση ή να επικοινωνήσετε με τον κ. Παναγιώτη Ταρσινό, email: RCIHellas@alba.edu.gr, τηλ.: 210-8964531.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved