ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Career Forum 2008 στο ΙΕΚ ΔΟΜΗ (5/5/08)


Αθήνα 5.5.2008, 17:23
Το Γραφείο Επαγγελματικής Αποκατάστασης του ΙΕΚ ΔΟΜΗ διοργανώνει και φέτος τo «Career Forum» και καλεί εταιρείες όλων των κλάδων, καθώς και στελέχη διευθύνσεων Human Resources, να συμμετάσχουν στην εκδήλωση, με σκοπό την αξιολόγηση των αποφοίτων του ΙΕΚ και τη "στρατολόγηση" στελεχών.

Το Career Forum 2008 θα διεξαχθεί στις 11 Ιουνίου 2008, από 17:30 έως 20:30, στις κεντρικές εγκαταστάσεις του ΙΕΚ στην Αθήνα. Σε αυτό θα συμμετέχουν οι απόφοιτοι των τομέων Οικονομίας - Διοίκησης, Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών, Art and Design, ΜΜΕ και Επικοινωνίας, Παιδαγωγικών Επαγγελμάτων, Υγείας και Ομορφιάς, Τουριστικών Επαγγελμάτων και Μεταφορών, Sound and Music και Cinema.

Σημειώνεται ότι το Γραφείο Επαγγελματικής Αποκατάστασης του ΙΕΚ ΔΟΜΗ διατηρεί συνεχή επαφή με στελέχη Human Resources μεγάλων εταιρειών για την επίτευξη των στόχων της διασύνδεσης και την επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του. Παράλληλα προσφέρει στους αποφοίτους του μια σειρά συνοδευτικών υπηρεσιών, όπως διαρκή ενημέρωση για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας, συμβουλευτική υποστήριξη για θέματα σύνταξης βιογραφικού και τεχνικής παρουσίασης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, θέματα διαχείρισης καριέρας, κ.ά.

Για περισσότερες πληροφορίες και  δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στο ΙΕΚ ΔΟΜΗ, Χαριλάου Τρικούπη 17, Αθήνα, τηλ.:  210-3840552, κα Βίκυ Καββαδά, e-mail: vkavvada@iekdomi.edu.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved