ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
ALBA: Πρόσκληση προς επιχειρήσεις να συμμετάσχουν στην έρευνα για τις τάσεις στην αγορά εργασίας (19/5/08)


Αθήνα 19.5.2008, 16:25 
Την έναρξη της έρευνας για τον Δείκτη Τάσεων Αγοράς Εργασίας για το δεύτερο εξάμηνο του 2008 ανακοινώνει το ALBA Graduate Business School, καλώντας τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα να δηλώσουν συμμετοχή.

Η έρευνα πραγματοποιείται ηλεκτρονικά κάθε έξι μήνες από το τμήμα Εφαρμοσμένης Έρευνας του ALBA και ως στόχο έχει να καταγράψει τις τάσεις που επικρατούν στις διαδικασίες προσέλκυσης και επιλογής στελεχών για τους επόμενους έξι μήνες. Απευθύνεται σε υπεύθυνους στελέχωσης επιχειρήσεων, οι οποίοι θα πρέπει να συμπληρώσουν το online ερωτηματολόγιο μέχρι το τέλος Ιουνίου. Τα αποτελέσματα του 2ου κύκλου του 2008 θα δημοσιευτούν τον Ιούλιο του 2008. Οι συμμετέχοντες θα έχουν πρώτοι πρόσβαση στα συγκριτικά αποτελέσματα που θα προκύψουν, ενώ παράλληλα θα μπορούν να εξετάσουν τη θέση τους σε σχέση με τις υπόλοιπες εταιρείες του κλάδου.

Σημειώνεται ότι τον περασμένο Μάρτιο παρουσιάστηκαν από το ALBA τα αποτελέσματα του 1ου εξαμήνου του 2008 και τα συμπεράσματα που προέκυψαν για τη χώρα μας και το κλίμα της αγοράς εργασίας ήταν αισιόδοξα.

Ιστορικά η έρευνα διενεργείται από το 1999 στην Αγγλία από το Cranfield School of Management, ενώ το 2006 πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά και στην Ισπανία από το Πανεπιστήμιο ESADE. Σκοπός της είναι να παρουσιάσει τις προσδοκώμενες τάσεις στην πρόσληψη προσωπικού αναλύοντας συγχρόνως την υφιστάμενη κατάσταση των εταιρειών.
 
Συμμετοχή
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έρευνα μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ALBA 
http://www.alba.edu.gr/rci/, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο της έρευνας, κ. Παναγιώτη Ταρσινό, στο τμήμα Εφαρμοσμένης Έρευνας του ALBA Graduate Business School, email: RCIHellas@alba.edu.gr, τηλ.: 210-8964531 (237).

Η έρευνα διενεργείται με τη συνεργασία του ΣΕΒ και την υποστήριξη της ECDL Hellas.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved