ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Γραφείο Διασύνδεσης για τους εμπλεκόμενους με τον τουρισμό (27/5/08)


Αθήνα 27.5.2008, 15:22
Το Γραφείο Διασύνδεσης, μία υπηρεσία - εργαλείο για την τουριστική οικογένεια, επιχειρηματίες και εργαζόμενους του τουριστικού κλάδου και σπουδαστές ή αποφοίτους των Τουριστικών Σχολών, έθεσε σε εφαρμογή ο Οργανισμός Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΟΤΕΚ).

Μέσω του Γραφείου παρέχεται η δυνατότητα αναζήτησης προσωπικού (αίτηση αναζήτησης προσωπικού), αναζήτησης εργασίας (αίτηση αναζήτησης εργασίας), διερεύνησης των προοπτικών συνέχισης των τουριστικών σπουδών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, συμβουλευτικής για ευκαιρίες επιμόρφωσης, ενημέρωσης για σεμινάρια και ημερίδες με θέματα τουριστικού ενδιαφέροντος, καθώς και ενημέρωσης για τις νέες τάσεις στον τομέα του τουρισμού.

Οι ενδιαφερόμενοι για όλες τις παραπάνω καίριας σημασίας υπηρεσίες για τον τομέα του Τουρισμού μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Γραφείου Διασύνδεσης www.career-otek.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved