ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
ΙΚΑ και ΟΑΕΔ θα διασταυρώνουν τα στοιχεία των νεοπροσλαμβανόμενων (9/7/08)


Αθήνα 9.7.2008, 21:03
Διασταύρωση των στοιχείων των προσλαμβανόμενων εργαζομένων θα πραγματοποιούν στο εξής ΟΑΕΔ και ΙΚΑ - ΕΤΑΜ, στο πλαίσιο του πρόσφατου ασφαλιστικού νόμου και σε μια προσπάθεια να περιορισθεί η εισφροδιαφυγή.

Στο εξής η αναγγελία πρόσληψης μισθωτών θα γίνεται με ενιαίο έντυπο, που θα υποβάλλεται εις τριπλούν μέσα σε οχτώ ημέρες από την πρόσληψη στην αρμόδια υπηρεσία του ΟΑΕΔ, η οποία θα αποστέλλει αντίτυπα στο ΣΕΠΕ και στο ΙΚΑ - ΕΤΑΜ. Επιπλέον, από σήμερα και στο εξής μικτά κλιμάκια από υπαλλήλους της ΕΥΠΕΑ και του ΣΕΠΕ θα διενεργούν σε επιχειρήσεις για την καταπολέμηση της αδήλωτης εργασίας.

Τα παραπάνω προβλέπει μια νέα δέσμη οδηγιών για την εφαρμογή του ασφαλιστικού νόμου, που εξέδωσε σήμερα το υπουργείο Απασχόλησης και που προβλέπει επίσης ότι για τη διασφάλιση της αμεροληψίας κατά την κρίση της αναπηρίας και την αποφυγή οποιοδήποτε επηρεασμού, λόγω προσωπικών γνωριμιών ή εντοπιότητας, η θέση του Προέδρου και των μελών των Υγειονομικών Επιτροπών αναπηρίας καλύπτονται από γιατρούς της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και του Πειραιά. Τα μέλη θα ορίζονται με δημόσια κλήρωση που θα διεξάγεται μία ώρα πριν από την έναρξη της συνεδρίασης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved