ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Alexander Paufler: Η εταιρική κουλτούρα προϋπόθεση επιτυχίας (10/7/08)


Αθήνα 10.7.2008, 19:05
Τη σπουδαιότητα της ύπαρξης κουλτούρας σε έναν οργανισμό, η απουσία της οποίας είναι πολύ πιθανό να υπονομεύσει οποιαδήποτε επιτυχημένη στρατηγική, ανέδειξε ο Δρ. Alexander Paufler, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-Benz Hellas, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο ετήσιο Gala Dinner του Συλλόγου των Αποφοίτων του ALBA Graduate Business School.

Στην ομιλία του με θέμα: “The Power of a Creative, Passionate and Unusual Corporate Culture”, ο Δρ. Paufler υπογράμμισε και τη σημασία συγκεκριμένων παραμέτρων σε έναν οργανισμό, όπως: ο τρόπος με τον οποίο διεξάγεται η επικοινωνία και με τους υπαλλήλους και με τους πελάτες, η οποία για να είναι αποτελεσματική θα πρέπει να αποκλίνει από τα καθιερωμένα και να εμπνέει (χρήση συμβόλων και χρωμάτων), το γεγονός ότι η διοίκηση ενός οργανισμού είναι απαραίτητο να αισθάνεται το χρέος που έχει όχι μόνο απέναντι στους εργαζομένους του οργανισμού αλλά και απέναντι στις οικογένειές τους, και τέλος η συλλογή ιδεών της διοίκησης από τους εργαζομένους του οργανισμού με περισσότερο ανατρεπτικούς και δημιουργικούς τρόπους πέραν των καθιερωμένων (συζητήσεις και feedback). Παράλληλα, παρουσίασε την εταιρική κουλτούρα της Mercedes-Benz Hellas, κάνοντας αναφορές και στην ομοιότητα που παρουσιάζει με αυτήν του ALBA, καθώς και οι δύο βασίζονται στο γεγονός ότι προωθούν και στηρίζονται στις έννοιες του ασυνήθιστου και της ανατροπής (business unusual).

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων του ALBA Graduate Business School κ. Πάνος Παναγιωτίδης, και ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ALBA κ. Νίκος Εμπέογλου. H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Leaseplan Hellas S.A.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του ALBA, τηλ: 210 8964531-8, communications@alba.edu.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved