ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 



 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Στα εξειδικευμένα sites αναζητούν προσωπικό οι επιχειρήσεις (15/7/08)


Αθήνα 15.7.2008, 19:54
Στα εξειδικευμένα sites του διαδικτύου στρέφονται για την εύρεση προσωπικού οι περισσότερες μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις, οι οποίες τα προτιμούν έναντι παραδοσιακών μέσων, όπως ο έντυπος Τύπος.

Το γεγονός επιβεβαιώνει για πολλοστή φορά η πρόσφατη έρευνα "Δείκτης τάσεων αγοράς εργασίας" του ΑLBA Graduate Business School, σύμφωνα με την οποία εδώ και αρκετό καιρό περισσότερο δημοφιλή στη διαδικασία της προσέλκυσης και επιλογής προσωπικού είναι τα websites αναζήτησης και ακολουθούν οι πανελλαδικές εφημερίδες, οι εταιρικές βάσεις βιογραφικών, η ενδο-εταιρική αναζήτηση για εσωτερική κάλυψη θέσεων και η μέθοδος αναζήτησης που σχετίζεται με το κοινωνικό περιβάλλον των εργαζομένων (από στόμα σε στόμα).

Μάλιστα, το τελευταίο εξάμηνο τα web-sites αναζήτησης εργασίας παρουσιάζουν αύξηση κατά περίπου 5% σε σύγκριση με το προηγούμενο. Ιδιαίτερα υψηλή είναι η αποδοχή τους από τις επιχειρήσεις των κλάδων της βιομηχανίας, των τηλεπικοινωνιών, των τραπεζών και των φαρμακευτικών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved