ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Υπουργείο Παιδείας: Στην ελεύθερη αγορά για τα βιβλία των ΕΠΑΛ (18/7/08)


Αθήνα 18.7.2008, 19:30
Στην ελεύθερη αγορά απευθύνεται το υπουργείο Παιδείας για την προμήθεια διδακτικών βιβλίων για τη δευτεροβάθμια επαγγελματική εκπαίδευση (ΕΠΑΣ), λόγων κατεπειγουσών αναγκών, όπως αναφέρει.

Έτσι, ο υπουργός Παιδείας θα εκδώσει πρόσκληση ενδιαφέροντος στην οποία θα περιλαμβάνονται οι προδιαγραφές στις οποίες πρέπει να ανταποκρίνονται τα εν λόγω βιβλία, τα οποία θα θα πρέπει να είναι πλήρως συμβατά με την ύλη του αναλυτικού προγράμματος του εκάστοτε μαθήματος, να ανταποκρίνονται στο επίπεδο των μαθητών, να είναι παιδαγωγικά και διδακτικά επαρκή και ενημερωμένα και να έχουν έκταση ανάλογη με τις χρονικές ανάγκες διδασκαλίας του οικείου μαθήματος. Όσοι ανταποκρίνονται στην πρόσκληση ενδιαφέροντος, συμπεριλαμβάνουν υποχρεωτικά στην πρόταση τους την τιμή μονάδας ανά βιβλίο, συνυποβάλλοντας προς κρίση τρία αντίτυπα του τελευταίου. Οι υποψήφιοι ανάδοχοι υποχρεούνται επίσης να παραδώσουν οι ίδιοι τα βιβλία στο υπουργείο ή όπου υποδειχθεί σε αυτούς από το αρμόδιο Τμήμα Β΄ της Διεύθυνσης Σπουδών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων θα αξιολογούνται με κριτήρια την τιμή μονάδας της προσφοράς τους, την παιδαγωγική και διδακτική επάρκεια, τη συμβατότητα των προτεινομένων βιβλίων με το αναλυτικό πρόγραμμα και τη χρονική ετοιμότητα παράδοσης τους, από επιτροπή η οποία θα συγκροτηθεί με πράξη του Συντονιστικού Συμβουλίου του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και θα εισηγηθεί σχετικά στο Τμήμα Β' της Διεύθυνσης Σπουδών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του υπουργείου εντός δεκαπέντε ημερών από τη συγκρότησή της.

Η τελική πράξη κατακύρωσης γίνεται με απόφαση του υπουργού Παιδείας και  μετά από πρόταση του Τμήματος Β΄ της Διεύθυνσης Σπουδών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved