ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
ALBΑ: Βραβείο 50.000 € για το καλύτερο επιχειρηματικό ξεκίνημα (8/9/08)


Αθήνα 8.9.2008, 15:39
Το 2008 η Λέσχη Επιχειρηματικότητας αποφάσισε να θεσμοθετήσει το Βραβείο Λέσχης Επιχειρηματικότητας "Στέλιος Χατζηϊωάννου" για το επιχειρηματικό ξεκίνημα της χρονιάς, με τη συμβολή και τη χρηματοδότηση του μέλους της Sir Στέλιου Χατζηϊωάννου, ιδρυτού του Easy Group.

Οργανωτικός και επιστημονικός συνεργάτης της Λέσχης Επιχειρηματικότητας για το Βραβείο είναι το ALBA Graduate Business School. Το βραβείο αυτό, πέρα από την ηθική αναγνώριση, θα αποφέρει στο άτομο που θα βραβευθεί, ως ενίσχυση των προσπαθειών του, το ποσό των €50.000, που θα πρέπει να επενδυθεί ως κεφάλαιο στην επιχείρηση. Απαραίτητες προϋποθέσεις για τη συμμετοχή στη διαδικασία της βράβευσης είναι:
1. Η ηλικία του υποψηφίου να είναι κάτω των 40 ετών.
2. Κατοχή τουλάχιστον του 50% των μετοχών της επιχείρησης από τον υποψήφιο και άσκηση της διοίκησης από αυτόν.
3. Η επιχείρηση του υποψηφίου να έχει ιδρυθεί τουλάχιστον δύο χρόνια πριν, αλλά όχι περισσότερα από πέντε.
4. Η επιχείρηση του υποψηφίου να απασχολεί κατά μέσο όρο την τελευταία διετία όχι λιγότερους από πέντε υπαλλήλους.
5. Η επιχείρηση του υποψηφίου να έχει κύκλο εργασιών το τελευταίο οικονομικό έτος τουλάχιστον €300.000.

Οι υποψήφιοι για το Βραβείο «Στέλιος Χατζηϊωάννου», προκειμένου να φτάσουν στο τελικό στάδιο επιλογής, θα πρέπει να δείξουν με εναργή και πειστικό τρόπο ότι εντόπισαν μια ευκαιρία, βρήκαν νέους και διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης, ανέλαβαν κινδύνους και διατήρησαν το ρυθμό της δράσης τους σε υψηλά επίπεδα.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλλουν ταχυδρομικά μέχρι την Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2008, στο ALBA Graduate Business School, Λεωφ. Αθηνάς και Άρεως 2Α, 16671, Βουλιαγμένη, συμπληρωμένη την αίτηση συμμετοχής, όπως αυτή υπάρχει στην ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα: www.alba.edu.gr/stelios.

Ειδική Επιτροπή που αποτελείται από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Λέσχης Επιχειρηματικότητας και ακαδημαϊκά στελέχη του ALBA Graduate Business School, θα κάνει την αρχική αξιολόγηση και θα υποβάλλει στο Διοικητικό Συμβούλιο και τον Sir Stelios κατάλογο με τρεις υποψηφίους. Το όνομα του ατόμου που θα βραβευθεί, θα ανακοινωθεί την ημέρα απονομής όλων των Βραβείων της Λέσχης Επιχειρηματικότητας, στο τέλος του Νοεμβρίου 2008.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα www.alba.edu.gr/stelios ή στο ALBA Graduate Business School, κ. Αριστοτέλης Αλεξόπουλος, τηλ.: 210-8964531 (εσωτ. 270), email: aalexopo@alba.edu.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved