ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
ΕΕΔΕ: Βραβείο στον Έλληνα Quality Leader 2008 11.11.08


Αθήνα 11.11.2008, 19:02
Βραβείο στον Έλληνα Quality Leader of the Year 2008 θα απονεμηθεί κατά την κεντρική εκδήλωση της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Ποιότητας με θέμα «Quality is Back - No Quality, No Business», η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αίγλη Ζαππείου την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2008, ώρα 17:00.

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Ποιότητας είναι ένας ετήσιος θεσμός που καθιερώθηκε από τον European Organization for Quality (EOQ), προκειμένου να αναδειχθεί ο κεντρικός ρόλος της ποιότητας στην ανταγωνιστικότητα των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων. Ο θεσμός αυτός πραγματοποιείται σε όλες τις χώρες της Ευρώπης κάθε Νοέμβριο και συγκεκριμένα κατά την εβδομάδα που περιέχει τη δεύτερη Πέμπτη του μήνα, ημέρα, η οποία έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Ποιότητας. Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), ως Εθνικός Εκπρόσωπος του EOQ, έχει αναλάβει για 14η συνεχή χρονιά, τον συντονισμό των δραστηριοτήτων που λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Ποιότητας.

Ο Quality Leader of the Year είναι ένας θεσμός που καθιερώθηκε από τον EOQ. Βάσει της διαδικασίας αυτής ανακηρύσσεται κάθε χρόνο ο European Quality Leader of the Year από τους Εθνικούς Quality Leader of the Year όλων των Ευρωπαϊκών κρατών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επί τρεις συνεχείς χρονιές οι Έλληνες αποδέκτες του βραβείου ανακηρύχθηκαν και European Quality Leaders από τον EOQ. Συγκεκριμένα, για το 2002 ο κ. Νικόλαος Βιταντζάκης, για το 2003 ο κ. Παύλος Ευμορφίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας COCO-MAT, και για το 2004 ο κ. Γιώργος Σαρρής, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας ENTERPRISES SHIPPING & TRADING. Το 2005 Ελληνίδα Quality Leader of the Year ανακηρύχθηκε η κ. Ευτυχία Κασελάκη, Διευθύντρια στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού της Τράπεζας Πειραιώς και το 2006 τον τίτλο του Έλληνα Quality Leader απέσπασε ο κ. Στέλιος Σταυρίδης, CEO της Piscines Ideales ΑΕ. Ο περσινός νικητής του Βραβείου Έλληνας Quality Leader of the Year ήταν ο κ. Ρόδιος Γαμβρός, Διευθυντής Διασφάλισης Ποιότητας της Nestle για την Ν.Α. Ευρώπη.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στην κ. Αγγελική Θεοδωρακοπούλου, στο τηλέφωνο της ΕΕΔΕ 210-2112000, εσωτ. 724, e mail: inter-affairs@eede.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved