ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Απονεμήθηκαν τα βραβεία επιχειρηματικότητας της Λέσχης Επιχειρηματικότητας και του ALBA 3/12/08

Αθήνα 3.12.2008, 13:25
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δύο νέες πρωτοβουλίες της Λέσχης Επιχειρηματικότητας για το 2008 και ειδικότερα o Διαγωνισμός «Green Dreams - Πράσινη Επιχειρηματικότητα» και το Βραβείο "Στέλιος Χατζηϊωάννου" για το επιχειρηματικό ξεκίνημα της χρονιάς, που γίνονται σε συνεργασία με το ALBA Graduate Business School.

Και στις δύο πρωτοβουλίες, η συμμετοχή ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητική και το επίπεδο των συμμετεχόντων πολύ υψηλό. Η βράβευση των νικητών πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της τελετής της απονομής των Βραβείων "Κούρος 2008", που διοργάνωσε, για δέκατη τέταρτη συνεχή χρονιά, η Λέσχη Επιχειρηματικότητας στις 21 Νοεμβρίου 2008.

Το Βραβείο «Green Dreamss - Πράσινη Επιχειρηματικότητα» απένειμε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank EFG, κ. Νικόλαος Νανόπουλος, στους κ.κ. Δημήτρη Πλατή, Νικόλαο Λάμπρου, Εμμανουήλ Φλεμετάκη και στην κ. Χρυσάνθη Καλλονιάτη, για την επιχειρηματική ιδέα τους για οικολογική τεχνολογία παραγωγής βιοδραστικών μορίων από ελληνικά φύκη. Η νικήτρια ομάδα του Δαγωνισμού θα υιοθετηθεί από μία ομάδα καταξιωμένων Ελλήνων επιχειρηματιών, η οποία θα την βοηθήσει στην υλοποίηση της επιχειρηματικής της ιδέας σε επιχειρηματική οντότητα. Παράλληλα, στη νικήτρια ομάδα απενεμήθη και το ποσό των €3.000.

Το Βραβείο «Στέλιος Χατζηϊωάννου" για το Επιχειρηματικό Ξεκίνημα της χρονιάς απένειμε ο ίδιος ο κ. Στέλιος Χατζηϊωάννου στον κύριο Μπράϊαν Κάρευ, Γενικό Διευθυντή της εταιρείας Simply Burgers, και στον κύριο Άρη Κάρευ, Διευθύνοντα Σύμβουλο της ίδιας εταιρείας. Πέρα από την ηθική αναγνώριση, το Βραβείο απέφερε στους βραβευόμενους νέους επιχειρηματίες, ως ενίσχυση των προσπαθειών τους, το ποσό των €50.000, που θα πρέπει να επενδυθεί ως κεφάλαιο στην επιχείρηση.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα: www.alba.edu.gr ή να απευθυνθούν στο Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του ALBA, e-mail: communications@alba.edu.gr, τηλ.: 210-8964531-8.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved