ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Διαμαρτύρονται για τον αποκλεισμό τους από το πρόγραμμα ΝΕΕ του ΟΑΕΔ 3/12/08


Aθήνα 3.12.2008, 17:32
Έντονες διαμαρτυρίες για τον αποκλεισμό τους από το πρόγραμμα Νέων Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΝΕΕ) του ΟΑΕΔ, εκφράζουν τις τελευταίες ημέρες με επιστολές προς την Proslipsis πολλοί αναγνώστες μας. 

Για πρώτη φορά φέτος, η διοίκηση του Οργανισμού αποφάσισε να κάνει δεκτές στο πρόγραμμα τις επιχειρήσεις που έχουν κάνει έναρξη δραστηριότητας από 30 Μαΐου 2008 και εντεύθεν και όχι από την αρχή του χρόνου, όπως γινόταν όλα τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα πολλοί ενδιαφερόμενοι να μην μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα, αν και πληρούσαν όλους τους άλλους όρους και προϋποθέσεις. Όπως μάλιστα αναφέρουν αναγνώστες μας, την απόφασή τους να προχωρήσουν στην έναρξη της δραστηριότητάς τους την έλαβαν ύστερα από τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων υπαλλήλων του ΟΑΕΔ ότι το πρόγραμμα θα έχει αναδρομική ισχύ από την 1η Ιανουαρίου του 2008. Διαβεβαιώσεις που αποδείχθηκαν ψευδείς, με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός προγράμματος.

Οι καταγγέλλοντες ζητούν να τροποποιηθεί άμεσα ο "άδικος", όπως τον χαρακτηρίζουν, όρος του προγραμμάτος που τους αποκλείει και να γίνονται δεκτές στο πρόγραμμα όσες επιχειρήσεις έκαναν έναρξη μετά την 1η Ιανουαρίου 2008.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, που παρουσίασε πρώτη η Proslipsis, επιχορηγεί τους νέους ελεύθερους επαγγελματίες, ηλικίας έως 32 ετών, με ποσό 18.000 - 21.000 ευρώ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved