ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Συνεργασία για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα 12/12/08


Αθήνα 12.12.2008, 12:55
Στην διάθεση των ελληνίδων επιχειρηματιών - μελών των Επιμελητηρίων της Ελλάδος και του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΓΕ) θέτει εκπαιδευτές και προγράμματα, σε όλη την επικράτεια, η Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης (ΓΓΔΒΜ) του υπουργείου Παιδείας.

Για την επισημοποίηση της συνεργασίας θα υπογραφεί σχετικό μνημόνιο συνεργασίας στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά, το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2008 και ώρα 1 μμ., μεταξύ του Γενικού Γραμματέα Διά Βίου Μάθησης κ. Κωνσταντίου Τσαμαδιά, Επικ. Καθηγητή, και της κ. Σοφίας Οικονομάκου, Προέδρου του Δικτύου και Γ. Γραμματέα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Η συνεργασία ελπίζεται ότι θα προσφέρει στις γυναίκες υπηρεσίες ποιότητας, προκειμένου να βελτιώσουν την απόδοση τους στο επιχειρηματικό τους περιβάλλον. Μια από τις παραμέτρους που θα βοηθήσουν την γυναίκα στην ένταξή της στην αγορά εργασίας είναι και η εκπαίδευσή της. Η επαγγελματική της κατάρτιση και γενικά η επιμόρφωσή της, που θα της επιτρέψει να βελτιώσει την απόδοσή της στην εργασία, να ανανεώσει τις γνώσεις της για να αντιμετωπίσει τις νέες προκλήσεις, να αποκτήσει κάποια εξειδίκευση ίσως, ακόμη και να ολοκληρωθεί σαν άτομο και να κερδίσει τον χρόνο και την εκπαίδευση που δεν ολοκλήρωσε κάποτε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved