ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Αυτεπάγγελτη αναζήτηση δικαιολογητικών για τις επιχειρήσεις 13/2/09


Αθήνα 13.2.2009, 19:34
Αυτεπάγγελτα θα αναζητούν οι δημόσιες υπηρεσίες ορισμένα δικαιολογητικά σε διαδικασίες που αφορούν επιχειρήσεις.

Σε σχετική εγκύκλιο που υπέγραψε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών κ. Προκόπης Παυλόπουλος, σε εφαρμογή της παρ. 9 του άρθρου 30 του Ν. 3731/ 2008 (ΦΕΚ 263/Α’) "Αναδιοργάνωση της δημοτικής αστυνομίας και ρυθμίσεις λοιπών θεμάτων αρμοδιότητας υπουργείου Εσωτερικών", προβλέπεται ότι σε περίπτωση συμμετοχής φυσικών ή νομικών προσώπων σε διαγωνισμούς του Δημοσίου για παροχή αγαθών ή υπηρεσιών, οι οικείες υπηρεσίες οφείλουν να αναζητούν αντί των ενδιαφερομένων όσα από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για συμμετοχή τους στους διαγωνισμούς αυτούς έχουν ενταχθεί στην αυτεπάγγελτη αναζήτηση δικαιολογητικών (υποχρεωτική ή κατόπιν συναίνεσης του πολίτη). 

Το πληροφοριακό υλικό (νομοθετικό πλαίσιο, κανονιστικές αποφάσεις, στοιχεία επικοινωνίας αρμόδιων υπαλλήλων, πρότυπα έντυπα αιτήσεων πιστοποιητικών κ.λπ.) για την αυτεπάγγελτη αναζήτηση μπορούν να αναζητηθούν στην ιστοσελίδα της ΓΓΔΔ και ΗΔ/ΥΠΕΣ www.gspa.gr και συγκεκριμένα στη διαδρομή: Δημόσια Διοίκηση - Εκσυγχρονισμός - Αυτεπάγγελτη Αναζήτηση.

Τα υπουργεία και οι Περιφέρειες καλούνται να ενημερώσουν τις υπηρεσίες τους, καθώς και τα ΝΠΔΔ που εποπτεύουν, κοινοποιώντας τους την εγκύκλιο, ενώ η Διεύθυνση Οργάνωσης και Λειτουργίας ΟΤΑ του ΥΠΕΣ να ενημερώσει σχετικά τους ΟΤΑ α’ βαθμού.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved