ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
"Ολοκληρωμένο" και για την προβολή της Αθήνας 14/4/09


Αθήνα 14.4.2009, 18:06
Ένα ακόμη "όλοκληρωμένο" πρόγραμμα της κυβέρνησης ανακοινώθηκε σήμερα. Το "ολοκληρωμένο" αφορά την επικοινωνία και προβολή της Αθήνας, με τη διοργάνωση πέντε ειδικών εκδηλώσεων στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη, και ανακοινώθηκε από το υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Γκάζι.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί το Μάιο και τον Ιούνιο 2009 και προβλέπει τη διοργάνωση road show σε Σικάγο, Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Παρίσι και Βερολίνο. Υιοθετείται η ιδέα των "Αθηνών του Κόσμου" και σε κεντρική πλατεία κάθε πόλης θα τοποθετηθεί για τέσσερις ημέρες η σφαίρα του World of Athens, ένας κινούμενος θόλος προβολών που θα συμβολίζει τον κόσμο της Αθήνας, συνολικού ύψους 15 μέτρων και διαμέτρου πάνω από 15 μέτρα, μέσα στην οποία θα προβάλλεται και θα διανείμεται προωθητικό υλικό για την Αθήνα. Στο εσωτερικό της σφαίρας θα μπορούν να φιλοξενηθούν πάνω από 60 άτομα, ενώ θα εγκατασταθούν τελευταίας τεχνολογίας υπολογιστές και οθόνες οι οποίοι παρέχουν προωθητικό και πληροφορικό υλικό με θεματολογία από την ιστορία και τον πολιτισμό της Αθήνας, τις υποδομές, τη νυχτερινή ζωή, την κουζίνα και την αγορά. Γύρω από τη σφαίρα θα λειτουργούν υπαίθριες εκθέσεις φωτογραφίας, συναυλίες ελληνικής μουσικής, και άλλες παράλληλες εκδηλώσεις.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved