ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Έρχονται ΚΤΕΟ για δίκυκλα 5/5/09


Αθήνα 5.5.2009, 15:32
Με απόφαση του υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη καθορίζονται οι προϋποθέσεις και οι προδιαγραφές για τη χορήγηση αδειών ίδρυσης και λειτουργίας Ιδιωτικών Κέντρων Τεχνικού Ελέγχου Δίκυκλων Μοτοσικλετών και Μοτοποδηλάτων (ΙΚΤΕΟ - ΜΟΤΟ) σε όλη την επικράτεια, για την διενέργεια τεχνικού ελέγχου στα δίκυκλα.

Στην απόφαση προβλέπονται:
- Οι προδιαγραφές κατασκευής της μονάδας σε περίπτωση που το ΙΚΤΕΟ - ΜΟΤΟ ιδρύεται σε περιοχή εντός εγκεκριμένου σχεδίου πόλεως ή εντός ορίων οικισμών (χώροι επιφάνειας, χώροι διοίκησης -εξυπηρέτησης πολιτών και βοηθητικοί χώροι εξυπηρέτησης, ο περιβάλλον χώρος του ΙΚΤΕΟ-ΜΟΤΟ, ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις , κ.ά.).
- Οι προδιαγραφές στελέχωσης των ΙΚΤΕΟ-ΜΟΤΟ με προσωπικό (μηχανολόγοι, ελεγκτές κ.α) και η εκπαίδευση του προσωπικού λειτουργίας.
- Οι προδιαγραφές εξοπλισμού : σε κάθε ΙΚΤΕΟ-ΜΟΤΟ εγκαθίσταται αυτόματη γραμμή ελέγχου δικύκλων που περιλαμβάνει φρενόμετρο, αναλυτή καυσαερίων, φωτόμετρο, συσκευή μέτρησης της ταχύτητας του δικύκλου.

Παράλληλα, προβλέπεται και οπτικός έλεγχος των ελεγχόμενων δικύκλων. Τα αποτελέσματα των μετρήσεων θα εμφανίζονται μέσω του μηχανογραφικού συστήματος στο Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου του δικύκλου.

"Θέτουμε τις προδιαγραφές για την κατασκευή, λειτουργία και έλεγχο των Ιδιωτικών Κέντρων Τεχνικού Ελέγχου Μοτοσικλετών σε όλη τη χώρα, ώστε οι ιδιώτες επενδυτές αλλά και η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση να έχουν πλέον «ανοικτό πεδίο» για την κατασκευή μονάδων. Είναι σίγουρο ότι η κατασκευή και λειτουργία των Ιδιωτικών Κέντρων Τεχνικού Ελέγχου Μοτοσικλέτας, θα συμβάλλει σημαντικά τόσο στη βελτίωση της οδικής ασφάλειας όσο και στη βελτίωση του περιβάλλοντος", δήλωσε ο κ. Στυλιανίδης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved