ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
20 εταιρείες βραβεύθηκαν για το εργασιακό τους περιβάλλον 5/5/09


Αθήνα 5.5.2009, 16:43
Είκοσι εταιρείες που εδρεύουν στην Ελλάδα απέσπασαν βραβεία για το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον (πίνακας), σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας Best Workplaces Hellas 2009, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών παρουσία των υπουργών Μεταφορών κ. Κωστή Χατζηδάκη και Απασχόλησης κ. Φάνης Πάλλη - Πετραλιά.

Τη σχετική έρευνα διοργάνωσε για έβδομη συνεχή χρονιά το Great Place to Work® Institute Hellas, με την ακαδημαϊκή συνεργασία του ALBA Graduate Business School. Η τελική αξιολόγηση των εταιρειών βασίστηκε κατά τα δύο τρίτα στις απαντήσεις των εργαζομένων, γεγονός που καθιστά την έρευνα μοναδική ως προς τη μεθοδολογία της, καθώς έτσι αναγνωρίζεται η σημασία της γνώμης των ίδιων των εργαζομένων. 

Οι εταιρείες που βραβεύθηκαν θέτουν αυτόματα υποψηφιότητα για τη λίστα των 100 εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη, οι οποίες θα βραβευθούν στις 20 Μαΐου στην Αυστρία. 

"Υπάρχουν επιχειρήσεις με καλά οικονομικά αποτελέσματα που καμιά φορά έχουν καλό εργασιακό περιβάλλον, όμως επιχειρήσεις με πολύ καλό εργασιακό περιβάλλον έχουν πάντα πολύ καλά οικονομικά αποτελέσματα", τόνισε ο κ. Χατζηδάκης, ενώ η κ. Πετραλιά σημείωσε ότι " η κρίση απέδειξε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι οι επιχειρηματικές δραστηριότητες οφείλουν να μην αποξενώνονται από τις πραγματικές ανάγκες των εργαζομένων. Μια σύγχρονη, δυναμική, ισχυρή, αποτελεσματική επιχείρηση οφείλει να αποδεικνύει την ευαισθησία και το ενδιαφέρον της, τη μέριμνα και την αλληλεγγύη της για τους εργαζομένους".  


Οι εταιρείες που βραβεύθηκαν

* Εταιρείες με πάνω από 250 εργαζόμενους
COCA-COLA ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ
ABBOTT LABORATORIES ΕΛΛΑΣ
MILLENΝIUM BANK
TASTY FOODS
HEWLETT-PACKARD HELLAS
CLUB HOTEL CASINO LOUTRAKI
ΒΙΒΕΧΡΩΜ
HELLENIC POSTBANK – ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ
MARFIN EGNATIA BANK
DELOITTE

* Εταιρείες με 50- 250 εργαζόμενους
PISCINES IDEALES
MICROSOFT ΕΛΛΑΣ
BRISTOL-MYERS SQUIBB
CISCO HELLAS
ΑΙΩΝ
ΨΗΜΙΤΗ AE
3M HELLAS MEPE
GENESIS PHARMA
EXODUS
JOHNSON DIVERSEY ΕΛΛΑΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved