ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 



 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Ρύθμιση για τις οφειλές στον ΟΑΕΕ ζητεί το ΒΕΑ 7/5/09


Αθήνα 7.5.2009, 16:34
Μία ακόμη ευνοϊκή ρύθμιση για τις καθυστερούμενες εισφορές προς τον ΟΑΕΕ - ΤΕΒΕ, αυτή τη φορά λόγω της κρίσης, προτείνει με έγγραφό του προς τον διοικητή του ΟΑΕΕ και το υπουργείο Απασχόλησης η διοίκηση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου της Αθήνας.

"Η συνεχιζόμενη οικονομική κρίση και η δυσπραγία έχει οδηγήσει μεγάλο ποσοστό επιχειρήσεων και επιτηδευματιών σε αδυναμία κάλυψης των ασφαλιστικών τους υποχρεώσεων, γεγονός που επιβαρύνει ακόμη περισσότερο τη δύσκολη οικονομική κατάσταση του ασφαλιστικού τους φορέα (ΟΑΕΕ)", τονίζεται στο έγγραφο, το οποίο επίσης υπενθυμίζει την πρόσφατη, ανάλογη ρύθμιση για οφειλές προς το ΙΚΑ.

Το ΒΕΑ επισημαίνει επίσης ότι η πολιτική αύξησης των εισφορών εν μέσω κρίσης δεν θα αποφέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα και σημειώνει ότι διατηρεί τη θέση του για χρηματοδότηση του Ταμείου μέσα από τον κρατικό προϋπολογισμό, κατά τα πρότυπα χρηματοδότησης του ΙΚΑ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved