ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Ρυθμίσεις για υδατοκαλλιεργικές μονάδες 20/5/09


Αθήνα 20.5.2009, 17:54
Σχέδιο κοινής εγκυκλίου με το οποίο ρυθμίζονται θέματα υδατοκαλλιεργητικών μονάδων υπεγράφη σήμερα από το Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κωνσταντίνο Σκιαδά, με τη συνυπογραφή του ΥΠΕΧΩΔΕ.

Οι ρυθμίσεις αφορούν τη φέρουσα ικανότητα των μονάδων υδατοκαλλιέργειας σε σχέση με τη δυναμικότητά τους στη θαλάσσια έκταση που καταλαμβάνουν. Με τον τρόπο αναμένεται ότι θα επιλυθεί οριστικά ένα μακροχρόνιο πρόβλημα των υδατοκαλλιεργητών που δημιουργούσε δυσλειτουργίες στην ανάπτυξη των υδατοκαλιεργητικών μονάδων και στην προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Η εγκύκλιος εκδίδεται μετά από ειδική μελέτη που συνέταξε, με χρηματοδότηση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, το Βιολογικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Κρήτης, αναφορικά με την επίδραση των ιχθυοκαλλιεργειών στο θαλάσσιο περιβάλλον και την προσαρμογή του παραγωγικού δυναμικού στα περιβαλλοντικά χαρακτηριστικά των θαλάσσιων οικοσυστημάτων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved