ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Διαγωνισμός για το λογότυπο της νέας Ολυμπιακής 21/5/09


Αθήνα 21.5.2009, 18:23
Διαγωνισμό για την επιλογή του νέου λογοτύπου της Ολυμπιακής προκηρύσσει η Marfin Investment Group (MIG). Προτάσεις μπορούν να υποβάλλουν σχεδιαστές, διαφημιστικές εταιρείες, εταιρείες design και άλλες συναφείς με το αντικείμενο εταιρείες.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, οι προτάσεις που υποβληθούν θα θεωρηθούν εμπιστευτικές και τα ονόματα των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό δεν θα δοθούν στη δημοσιότητα.Στην τελική επιλογή του λογοτύπου θα συμμετέχει και το κοινό, ψηφίζοντας στο διαδίκτυο.

Το σήμα και το λογότυπο πρέπει να είναι εύληπτα και αναγνωρίσιμα από το πρώτο επίπεδο, να γίνουν πιο μοντέρνα, χωρίς να προκαλούν αισθητικά (όχι άκρα), να μην φανερώνουν την "ηλικία" τους, να είναι σχεδιασμένα με την πειθαρχία της παγκόσμιας αεροπορικής αγοράς, να είναι σαφή και εφαρμόσιμα σε όλες τις εκφράσεις τους (ασπρόμαυρο, μονοχρωματικό, αρνητικό κ.λπ.), να είναι εύχρηστα και εφαρμόσιμα σε όλες τις χρήσεις τους (τυπογραφεία, μεταξοτυπία, ηλεκτρονικά αρχεία κ.λπ.) και να μην αποξενώνουν το κοινό, τους εργαζόμενους και τους συνεργαζόμενους με την εταιρεία.

Κατά το σχεδιασμό του λογοτύπου θα πρέπει να ληφθούν υπόψη ότι το όνομα της νέας εταιρείας είναι Olympic Air και ότι θα διατηρηθούν οι κύκλοι που υπάρχουν στο σημερινό λογότυπο της Ολυμπιακής (δεν υπάρχει περιορισμός σε ό,τι αφορά στη γραμματοσειρά και στα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν στο νέο λογότυπο). Οι προτάσεις καλό θα είναι να λάβουν επίσης υπόψη το παλαιό λογότυπο της εταιρείας, ώστε να εκφράζουν τόσο την εξέλιξη όσο και την παράδοση των ελληνικών αεροπορικών εταιρειών.

Η επιτροπή επιλογής θα επιλέξει τρεις προτάσεις, οι οποίες θα προκριθούν στον τελικό και θα λάβουν ποσό 2.000€ η κάθε μία. Το βραβείο για το νικητή θα είναι 20.000 ευρώ. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων είναι η Παρασκευή, 29 Μαϊου 2009.

Σημειώνεται ότι όσοι συμμετάσχουν στην επιλογή του λογοτύπου ψηφίζοντας μέσω του διαδικτύου, αυτομάτα θα λαμβάνουν μέρος σε διαγωνισμό για τη χορήγηση σε 50 τυχερούς δύο εισιτήριων μετ' επιστροφής για δρομολόγια της Ολυμπιακής στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, από την 1η Οκτωβρίου 2009.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved