ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Δράση για τα φωτοβολταϊκά αναλαμβάνει η ΔΕΗ 21/5/09


Αθήνα 21.5.2009, 18:12
Σειρά δράσεων για την ανάπτυξη φωτοβολταϊκών στις στέγες των σπιτιών, μεταξύ αυτών είναι η παροχή συστηματικής και ολοκληρωμένης πληροφόρησης στους υποψήφιους παραγωγούς ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκά στις στέγες (ΦΒΣ) και σε εκτός σχεδίου περιοχές και η επίλυση των τεχνικών θεμάτων που έχουν σχέση με την εγκατάσταση και λειτουργία ΦΒΣ, αναλαμβάνει η ΔΕΗ, η οποία καλωσορίζει τη «σημαντική πρωτοβουλία» του υπουργείου Ανάπτυξης.

Μάλιστα, για τη γρήγορη επίλυση των σχετικών θεμάτων, η εταρεία συγκρότησε επιτροπή από ανώτατα στελέχη, με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο και αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο καθηγητή κ. Νίκο Χατζηαργυρίου, η οποία θα συνεδριάζει σε τακτά χρονικά διαστήματα και θα λαμβάνει αποφάσεις άμεσα εκτελεστέες, προκειμένου να αξιοποιηθούν πλήρως όλες οι δυνατότητες που προσφέρει το πρόγραμμα. Επίσης, θα επιδιώκει την υπογραφή των συμβάσεων που θα συνάπτει η ΔΕΗ με τους παραγωγούς που θα αναπτύσσουν ΦΒΣ και το διακανονισμό των οικονομικών συναλλαγών που θα προκύψουν από τη λειτουργία ΦΒ σε στέγες και εκτός σχεδίου περιοχές μέσω του πληροφοριακού συστήματος εκδόσεων λογαριασμών της Επιχείρησης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved