ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Ευρωπαϊκή διάκριση για Microsoft Hellas και Piscines Ideales 22/5/09


Aθήνα 22.5.2009, 22:37
Βραβεύτηκαν στις 20 Μαΐου στο Baden της Αυστρίας οι 100 καλύτερες εταιρείες της Ευρώπης για το 2009 αναφορικά με το εργασιακό τους περιβάλλον. Δύο ελληνικές επιχειρήσεις, η Microsoft Hellas και η Piscines Ideales, κατέλαβαν την πρώτη θέση στις δύο λίστες των μεγάλων και μικρών επιχειρήσεων αντίστοιχα.

Συνολικά πέντε ελληνικές εταιρείες ξεχωρίζουν σε ιδιαίτερα περίοπτες θέσεις στη σχετική κατάταξη.

Αναλυτικά, στην κατηγορία των εταιρειών με περισσότερους από 500 εργαζόμενους διακρίθηκαν οι εταιρείες Microsoft Hellas, που κατατάχθηκε στην 1η θέση μαζί με τις Microsoft άλλων 15 ευρωπαϊκών χωρών, και η Coca Cola 3E στην 18η θέση, που κέρδισε και το ειδικό βραβείο Υπερηφάνειας στην εργασία.

Στην κατηγορία των εταιρειών με 50 έως 500 εργαζόμενους, η Piscines Ideales κατέλαβε την 1η θέση και ήταν υποψήφια και για το ειδικό βραβείο Σεβασμού στον εργαζόμενο. Η Cisco Hellas κατέλαβε την 4η θέση στη λίστα μαζί με τις Cisco άλλων 11 ευρωπαϊκών χωρών και ήταν υποψήφια και για το ειδικό βραβείο Αξιοπιστίας της Διοίκησης. Τέλος, η Bristol- Myers Squibb κέρδισε ειδικό βραβείο Αξιοπιστίας της Διοίκησης και κατέλαβε τη 10η θέση.

Τη βράβευση παρακολούθησαν περισσότεροι από 300 εκπρόσωποι ευρωπαϊκών επιχειρήσεων και προσωπικότητες του πολιτικού χώρου, οι οποίοι παρασύρθηκαν από το ρυθμό των ελληνικών πανηγυρισμών και «χειροκρότησαν» τις ελληνικές διακρίσεις και την ελληνική αριστεία.

Οι υποψηφιότητες των εταιρειών για τις 100 καλύτερες της Ευρώπης προέκυψαν από την ειδική αξιολόγηση στο πλαίσιο της έρευνας Best Workplaces στην Ελλάδα, την οποία διοργανώνει το Great Place to Work® Institute Hellas, με την επιστημονική συνεργασία του ALBA Graduate Business School.

Σχολιάζοντας αυτές τις σημαντικές διακρίσεις, ο κ. Νίκος Εμπέογλου, Πρόεδρος Δ.Σ. στο ALBA Graduate Business School, δήλωσε ότι ο ελληνικός, επιχειρηματικός και στελεχιακός κόσμος είναι πολύ δυνατός και θα πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για αυτό. Μπορεί να κάνει πολύ σημαντικά πράγματα και θα πρέπει όλοι μας να τα συνειδητοποιήσουμε και να άρουμε τους εαυτούς μας πάνω από τον χυλό, ο οποίος διαρκώς και δυστυχώς διέπει σήμερα την ελληνική, οικονομική, πολιτική και κοινωνική ζωή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved