ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Πρόσκληση για ίδρυση εργαστηρίων ελευθέρων σπουδών 29/6/09


Αθήνα 29.6.2009, 16:34
Πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων για χορήγηση άδειας λειτουργίας Εργαστηρίων Ελευθέρων Σπουδών εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις ως φυσικά πρόσωπα, ένωση προσώπων ή νομικά πρόσωπα. Αναλυτικές πληροφορίες για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την έκδοση άδειας λειτουργίας Εργαστηρίων Ελευθέρων Σπουδών παρέχονται μέσω σχετικής εγκυκλίου του Γραφείου Κολλεγίων του υπουργείου. Με νεότερη εγκύκλιο θα καθοριστεί το ύψος του απαιτούμενου παραβόλου.

Σημειώνεται ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τη χορήγηση άδειας λειτουργίας για το επόμενο σπουδαστικό έτος έχει καταληκτική ημερομηνία την 21η Αυγούστου 2009.

Οι αιτήσεις και τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβάλλονται είτε στο Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων αυτοπροσώπως, είτε με συστημένο ταχυδρομείο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved